Cand sunteti doar voi doi intreba-l ce parere are despre tine si daca iti da macar 2 complimente foarte frumoase sigur te place si dupa aia intreaba-l clar daca te place si punct
Hey,
Nu te grabi sa tragi concluzii in functie de ce le spune el prietenilor. Eu nu te sfatuiesc sa te duci si sa il intrebi daca te place fiindca baietii se sperie repede cand vine vorba de chestii mai serioase.
E important sa iti dai tu seama daca te place din gesturile lui, din vorbe, din felul in care se poarta fata de tine. Ca sa iti dai seama de lucrul asta trebuie sa petreci cat mai mult timp cu el (singuri, fara prieteni). Profita de timpul pe care il petreceti impreuna pentru a-ti da seama cam cum sta treaba, dar si pentru a-i trezi interesul fata de tine, incearca sa-l faci sa te placa si sa vrea el singur sa-ti marturiseasca asta. Numai asa vei afla adevarul.
Sper ca in final raspunsul sa fie afirmativ. multa bafta!
Multumesc pentru raspuns, dar foarte rar el este singur aproape niciodata si cand e el singur nu sunt eu singua si in plus cand il vad simt o frica o rusine in cazul asta ce fac?!
E adevarat ca va fi cam greu sa il prinzi singur, dar asa cum spuneam e important sa petreceti timp impreuna. Ar fi bine daca ai putea sa intri in grupul lui de prieteni, sa te imprietenesti cu cei care ii sunt lui apropiati si asa sa il faci sa te "observe" mai mult, sa fie interesat de tine, sa inceapa sa te placa. Sa stii ca o sa dureze un timp pana o sa se intample asta si de aceea trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare.
Pe de alta parte, e normal sa iti fie oarecum teama sa intri in vorba cu el mai ales daca nu esti o persoana din aceea "cu tupeu". E bine sa iti stapanesti pe cat posibil frica, sa te gandesti inainte de a-i spune ceva, sa-ti planifici fiecare pas. Uite, de exemplu, poti sa te autoanalizezi, sa te gandesti cam cum ar fi bine sa te comporti fata de el, ce ar trebui sa spui de fata cu el si ce nu, cum sa reactionezi cand el spune sau face ceva. Poti sa incerci sa iti imaginezi diverse situatii si sa te gandesti cum ai reactiona in fiecare din ele. Asa nu vei fi luata prin surprindere daca el va sta de vorba cu tine sau va face un anumit gest, trebuie sa reactionezi natural, firesc, sa nu te pierzi cu firea. Pentru asta e nevoie de mult exercitiu, de asa-zisa experienta, trebuie sa te straduiesti sa iti controlezi emotiile.
Stiu ca va fi greu sa pui in practica ce ti-am spus mai sus (ps: de multe ori nu imi iese nici mie), dar trebuie sa incerci in toate felurile si sa profiti de orice ocazie iti iese in cale.