anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Băieți, cum ați reacționa dacă mătușa voastră sexy v-ar invita la ea în curte la un grătar într-o zi călduroasă de vară, iar ea ar purta doar chiloți și sutien?

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

As cauta un loc mai racoros.

21 răspunsuri:
| LaYeR a răspuns:

Cate intrebari de genul mai pui?

| dullcat a răspuns (pentru LaYeR):

A observat ca primeste mai multa atentie de la astea.laughing

| LaYeR a răspuns (pentru dullcat):

Stie toate scenariile din filmele pentru adulti.

| DeMicUnCălător a răspuns:

I-aș spune Mamei mele.

| vlllaaddd a răspuns (pentru dullcat):

A 2 a oara când raspunzi la misto si te razbuni

| dullcat a răspuns (pentru vlllaaddd):

Daca pui intrebari stupide, primesti raspunsuri stupide.Din nou, pentru ce sa ma razbun? Cauta in dictionar.

Vad ca te dai tot pe langa layer laughing ii raspunzi la toate raspunsurile, parca ziceai ca esti luata laughing

Mare dreptate avea Relian

Vorbeste romaneste, ca nu se intelege ce vrei sa spui.Eu raspund la majoritatea intrebarilor puse de toti aici, nu te flata. Daca ar exista optiune sa filtrezi intrebarile caror utilizatori sa apara si sa nu apara in feed, ar fi ceva.

Mai bine iti dau block, nu are rost sa ma complic cu oameni fara pic de gandire

Din moment ce esti bff cu analfabeti de pe aici, be my guest.

Anaflabeti? laughing e clara treaba, m-am lamurit si cu tine

si analfabetii astia macar fac ceva cu viata lor, nu stau de dimineața pana seara sa raspunda la categoria dragoste si sex ca un/o disperat/a rolling on the floor

| Florian80 a răspuns:

Te uiti la prea multe filme pentru adulti? si deja crezi ca ti se intampla in realitate ceea ce doar visezi tu

Fac ceva cu viata lor? Ce gluma buna.Trollingul nu se pune.

Disperare? E util sa raspunzi unor oameni care poate cu acest prilej mai invata si ei cate ceva despre educatia sexuala.Din moment ce esti aici pentru a pune majoritar intrebari la caterinca, in locul tau mi-as reevalua pozitia.

Fac ceva cu viata lor? Ce gluma buna.Trollingul nu se pune.

Adevarul doare, stiu.

si nu te priveste pe tine ce fac eu cu contul asta laughing) eu zic sa iti vezi de oala ta si sa nu mai dai raspunsuri la misto doar ca sa te dai mare pe aici, nu vezi ca nu te suporta nimeni ))))

Deocamdata eu nu m-am trezit cu postari sterse. Aplica-ti sfaturile propriei persoane.

Nici pe tine sau pe altii nu te/ii priveste ce fac eu.Vezi ca nu mi-ai dat block si am plans toata noaptea.laughing

"Aplica-ti sfaturile propriei persoane."

https://www.tpu.ro/......-pe-seara/

uite si tu ce sfaturi dai :)) sa nu mai manance zahar seara ca nu e sanatos =)) daca nu era sanatos acum toata lumea era moarta :)) ce raspunsuri mai dai si tu domnisoara

Ce treaba are rapsunsul meu de acolo? Ai ramas fara argumente si nu stii ce baliverne sau mai spui? laughing

Daca am ramas fara argumente atunci de ce ai zburat repede acolo si ai dat 2 comentarii laughing)) te-ai luat chiar si de relian

Pentru ca acolo este relevant sa postez raspunsul, sa vada si ceilalti. Postarea de aici este despre cu totul altceva, in caz ca ai uitat.Eu ma iau de relian? laughing Oriunde te uiti personajul isi dedica jumate din comentarii sa scrie despre mine.V-ati imprietenit cumva si ai devenit inclusiv tu obsedat de mine? Sunteti liberi sa trollati in continuare.

Nu trollam pe nimeni si eu nu m-as uita la una ca tine, te crezi prea atrăgătoare, nu crezi?

| Pussyyy2007 a răspuns:

Îi arăți placere