anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bun Venit. De multe ori am intalnit persoane care au tentatia de a se lega de maini sau de picioare, si printre care sincer ma aflu si eu.
Poate sa imi spuna careva de ce avem aceasta tentatie? De multe ori ne amplifica placerea mult mai mare de a face sex sau sa ne masturbam.
Si desi sunt baiat imi este rusine sa ma leg in fata altui/ea

5 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

E un fetis, fiecare are ceva care il excita mai tare decat de obicei. este o fantezie. E normal, alții au fetisuri mai ciudate decat ai fi crezutlaughing.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Eu nu le-am cautat, inseamna ca ai avut timp sa cauti numai persoane ca si tine si din fericire ai gasit si acum generalizezi

| Saveluc a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Auzi mai pretenas? ca sa nu iti zic eu una. Te sfatuesc si pe toti va rog sa nu mai comentati daca aveti chef de o (...) in baie sau de mistou. Eu pana la urma am cerut un sfat. Ca imi place ca nu imi place sa ma lege ca e baiat ca e fata dar atentie nu fac sex cu baietii decat o amplificare de satisfactie. Jur.

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru Saveluc):

Gata bre ce te ambalezi si eu am stolul meu de pasarele dar nu le scriu

| Saveluc a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Dar nu e deea ma faceti mistouri. Am cerut pur si simplu un sfat nu v-am cerut sa ma legati ca sa ma intrebati si sa ma intoarceti in toate felurile