Mam expus in fiecare zi tot mai mult pana cand subconștientul mereu a trecut peste asta, dar recomanf si mersul la pshiolog, peste fobia sociala inca nu am trecut dar vad rezultate
ai fentat întrebarea îmi place ești șmecher pai da doar așa poți scăpa de anxietate comunicând altfel nu merge trebuie sa ieși din zona de confort.
Dar daca e o anxietate de aia cu tremur nu te expui că îți imaginezi că se va râde de tine de aia zic că eu unu nu cred că ai așa ceva adică e cam greu sa ieși din casă daca ai fobie sociala tu ai elemente de fobie sociala nu gen patologia in sine că îți spun eu că de unu singur ieșeai, da ieșeai cu dificultate din casa erai intr-o stare de alertă aproape continua.
Eu obisnuiam sa am fobie de lame. Mereu cand vedeam un cutit parca mi se faceau picioarele din jeleu si imi venea sa lesin. Nu as fi tinut un cutit nici in ruptul capului. Intr-o zi am decis sa lupt aceasta frica. Mi-am pus cutitul pe vena si m-am taiat. Am repetat asta saptamana de saptamana pana mi-a trecut frica. Cu cat mai mult te expui la frica, cu atat mai mult te intaresti. Daca iti e frica de gandaci, joaca-te cu ei pana iti trece frica si daca iti e frica de inaltimi, sari de la inaltimi mari pana iti trece si frica asta.
Am frica de inaltime, m-am expus treptat la aceasta frica pana cand a devenit o obisnuinta. Desigur ca inca imi mai este frica, dar nu mai o am atat de exagerata, nu mai este o fobie, ci o frica simpla.
missphantomim97 întreabă: