| Alexx56 a întrebat:

Bună, ajuta ți ma, va rog cu niște sfaturi.
Sunt într-o relație de 4 ani și iubita mea nu vrea copil la vârsta pe care o are, are 20 de ani, ce pot face?

15 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Și dacă ea nu se simte pregătită să aibă un copil la 20 de ani (și probabil are dreptate) tu de ce trebuie să o presezi? Ce este atât de greu de înțeles că mai vrea să-și trăiască și ea viața câțiva ani, poate să-și termine niște studii și să înceapă o carieră înainte de a face un copil?

| Alexx56 explică (pentru johnnny123):

Ea e o fire deșteaptă și știe foarte multe despre copii, știe cum sa i trateze, doar ca ea nu vreau la 20 de ani și eu sa i arăt, ca va fi frumos. nu o prestez cu acest subiect, doar ca vreau sa fim părinții tineri.

Un copil nu-ți închide viata, poate sa facă facultate și cu un copil, pana la 20 de ani am lăsat-o sa își termine liceul și sa dea bacul liniștită. acum îmi doresc și eu un copil

| ywar a răspuns:

Nu vrea copil cu tine pentru ca nu ai scris bine in limba materna.

| johnnny123 a răspuns (pentru Alexx56):

Cred că încep să văd care este problema. Problema este că tu ai o mentalitate de taliban care crede că bărbatul este unicul decident într-o relație, iar ea vede lucrurile diferit.

Uită-te numai la modul în care te exprimi:
"Am lăsat-o să-și termine liceul și să dea bacul"

Cum adică "ai lăsat-o"? Cu alte cuvinte, ți se pare că ai fi avut vreun drept să-i interzici să termine liceul și să-și dea bacul? Iar acum ți se pare că i-ai oferit prea multe concesii prin faptul că nu ai obligat-o să facă un copil înainte de a termina liceul?

Nu, am lăsat-o în sensul, ca nu am stresat o si am susținut o, nu i am interzis nimic, doar ceea ce vreau eu e sa avem un copil și sa fim tineri

| sofisis a răspuns (pentru Alexx56):

Cred ca nu constientizezi ce inseamna un copil...

| johnnny123 a răspuns (pentru Alexx56):

"Ceea ce vreau eu"
Ceea ce vrei tu nu este același lucru cu ceea ce vrea ea.

Iar având în vedere că efortul asociat cu nașterea și creșterea unui copil este suportat mai mult de mama decât de tată, ceea ce vrea ea este mai important decât ceea ce vrei tu.

Ea va purta sarcina, ea va suferi toate schimbările corpului, ea va avea stările de rău, ea va naște, ea va alăpta și cel mai probabil tot ea va schimba și scutece. Ea va trebui să-și pună pauză vieții și altor planuri (educație, carieră).

Tu știi doar că vrei un copil, fără să înțelegi că o femeie trebuie să se simtă pregătită să aibă un copil, nu să-l facă la presiunile unui bărbat prea grăbit.

Spui că a avea un copil nu-ți închide viața și nu te împiedică să-ți continui studiile și să ai o carieră.

Serios? Ai fost vreodată la cursuri la facultate după o noapte nedormită în care ai alăptat și ai schimbat scutece? Știi cum este să înveți pentru examene cu un copil care plânge 16 ore pe zi? Ți-ai construit vreo carieră în timp ce erai în luna a 9-a de sarcină?

Prietena ta nu vrea să-și asume toate astea la 20 de ani. Pentru că ea înțelege mult mai bine decât tine ce presupune un copil. Vrea să se mai bucure de viață și libertate câțiva ani. Poate că vrea să se concentreze pe educație și pe carieră pentru a-și asigura viitorul.

Sau poate că nu este convinsă că tu ești omul cu care vrea să facă acest pas.

| sierra1 a răspuns:

"iubita mea nu vrea copil...ce pot face?"

nimic, respectă-i opinia!

| darrio2007 a răspuns:

Daca va fi de acord, il vei creste tu?
Se pare ca este mult mai cerebrala decat tine.

| EzSimple a răspuns:

La 20 de ani ar fi prea repede pentru un copil. Iar in plus un copil este un dar, dar in acelasi timp o dificultate in viata pentru un scurt timp.

| denidenisa2139 a răspuns:

Iti propun sa mai asteptati.La doar 20 de ani sunteti inca tineri si ea probabil nu vrea sa aiba o asa "povara" pe cap de acus.Probabil nu e nici pregatita.Traiti-va viata, dupa 25-30 copilasul.Mult noroc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa fata in pace. Fa copii cu alta. Nu e nimeni obligat sa faca copil ca asa vrei tu.

| Freya1 a răspuns:

Dacă nu vrea, nu faceti.O relație nu se bazează pe cati copii faceti, sau pe cat de repede faceti nunta si alte alea ca nu sunteti la maraton.

| ania a răspuns:

Poate nu vrea pentru ca nu sunteti casatoriti. Creaorul nu binecuvanteaza sexul fara casatorie. Daca nu vrea copii nici in ipoteza casatoriei, ori accepti sa nu ai copii ori te desparti si cauri pe cineva care ar vrea copii.