anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani si vreau sa fug de acasa nu mai suport ca mama mea sa urle la mine si no. Vreau sa fug imi spuneti si mie cum sa fac ca am nevoie sa stiu unde si cum sa fug? Daca fug ma gandesc oare unde ma duc? Ce o sa fac? Ce o sa mananc? Va rog repede dati idei repede! Si nu spuneti ca nu-i bine sa fugi spuneti-mi numa unde sa fug si cum sa fac?

Răspuns Câştigător
| AtateaConditii a răspuns:

Daca vrei sa pleci de acasa ai nevoie de mancare. Singura solutie sau a doua care nu e tocmai placuta e sa cersesti ori sa furi. De dormit iti gasesti tu un tomberon, il golesti si cauti niste saci. De facut baie poti sa iti iei la revedere, numai vara la fantana in centru. Deci ce alegi? Gura mamei care iti face capul calendar si iti manca nervii sau o viata de boschetar liber sa faca ce vrea dar care posibil o sa moara de vreo boala.happy Ce tragic, mai bine fugi o zi doua si te intorci.

6 răspunsuri:
| petrescuionut a răspuns:

Ma nu ai de ce sa fugi mai bine ramai acasa. Vorbeste cu mama ta sa te inteleaga si pe tine de ce te cearta mereu si astea daca te loveste s-au iti zice ceva este ceva abuziv sa-ti bati copilul mai bine pleci la bunici pana isi da seama si ea ca totul trebuie sa se schimbe

| Muresanu_Vadutz_1991 a răspuns (pentru petrescuionut):

Bunici mei stau la prea mare departare

| petrescuionut a răspuns (pentru Muresanu_Vadutz_1991):

La un prieten ceva gasesti tu nu iti zic sa pleci singur deoarece poate sa-ti faca cineva ceva ai vazut cate cazuri de rapire sunt poti sa faci ceva mai bine vb cu mama ta

| CutePuppy a răspuns:

Ok. Nu am să îți spun să nu fugi, deși la asta mă gândesc.
1. Locuitul
a)Găsești tu un tomberon sau o bancă în parc.
b) Te duci la bunici, dar cred că ei te vor trimite acasă.
c) Poți să te mai duci la un prieten, o rudă, dar și ei te vor trimite acasă. Deci tot ce mai rămâne e tomberonul sau banca.
2. Mâncarea
a) Furi, dar bănuiesc că nu-ți convine.
b) Cerșești, dar nu multă lume dă ceva.
c) Muncești pentru ea.
3. Baia.
a)Ăăă...Aici îți rămâne doar fântâna. Deci doar vara.

Bun. Acum că ți-am zis ce trebuie să faci, nu mai rămâne decât să alegi. Gura mamei, sau să fii un boschetar? Sper că te-am ajutat.winkinghappy

| Zenithf a răspuns:

Uite cum sa fugi de acasa: Iesi pe poarta si o iei la fuga, fugi roata roata de doua-trei ori pe strazile din jurul casei, apoi intri pe poarta, te duci in casa, faci un dus, mananci, si te apuci de invatat si teme.
Imi pare rau ca sfatul meu nu este mai cu folos, dar este cel mai potrivit lucru de facut la varsta ta.
A, mai poti in timp ce fugi sa bati si mingea cu prietenii, vecinii, daca esti amator de fotbal sau alt sport.
Si nu te teme de mama, ca mama iti vrea binele, cred.

| FatalScream a răspuns:

Mama ta iti vrea binele, are ea un motiv de te cerata, note, nazbatii... Vorbeste cu ea si poate o sa te intelegiori asta ori sa devi boschetar una din doua...