anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani si vreau sa va spun ce mi se intampla, eu am copsele groase (musculoase) si fundul bombat, eu seaman pe mama cu formele astea. Colegele mele tot fac misto de fundul meu, o data eram pe hol si voiam sa ies afara, in curte si au incepu niste fete sa spuna: "pun pariu ca iasmina nu o sa incape pe usa la ce c*r are!" atunci era holul destul de aglomerat si toti se impingeau in usa. Baietii tot imi dau palme, i-am spus si diringintei de ceea fac intr-o pauza eram la tabla si desenam si am scapat marker-ul pe jos m-am aplecat sa-l iau si un grup de baieti din spatele clasei au spus in cor "ooouuu!". Nu numai la scoala se intampla asta cat si acasa, tata tot ma prinde de coapse mai tot timpul si uneori de fese... ieri eram singura cu el acasa si a inceput sa ma mangaie pe fund, apoi m-a strans tare de fese si mi-a dat o palma cat a putut el de tare si a spus: "ce pacat ca trebuie sa vina maica-ta". M-a speriat ce a facut ieri tata si ce mi-a spus. Sa-i spun mamei? Credeti ca e ceva normal ce face? Daca face asta ca e drag de mine, totusi sunt fiica lui?

8 răspunsuri:
| annamaria0899 a răspuns:

Nu baga in seama tot ce se spune, fetele sunt doar geloase, iar baietii abia au ajuns si ei la pubertate si ii controleaza hormonii laughing. Dar in legatura cu tatal tau, sincer, nu e ok. Ar trebui sa vorbesti cu mama ta.

| VerdeLila a răspuns:

Vorbesti de urgenta cu mama ta despre ce ti-a facut tatal tau! Nu ai nicio scuza sa procedezi altfel!
Despre colegii de la scoala, te sfatuiesc sa-i ignori!

| Northern a răspuns:

Umm,da,cred ca ar fi o idee buna sa-i spui mamei.
Nu m-a mirat comportamentul copiilor de la scoala.Pana la urma aveti 13 ani, nu e nimic iesit din comun.
Dar comportamentul tatalui de acasa m-a surprins putin.
"ce pacat ca trebuie sa vina maica-ta"
wow.
''Daca face asta ca e drag de mine, totusi sunt fiica lui?''
Din asta reiese ca e tatal tau biologic.
Daca era vitreg mai intelegeam.

Si nu crezi ca daca ar face asta de dragul tau, ca esti fiica lui, nu ar avea nicio retinere de a o face si cand e mama acolo?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Faptul ca nu ti-ai inceput povestea cu ideea ca tatal tau ti-ar fi pus mana pe partea dorsala, ci descriindu-te, arata ca povestea este falsa, nici decum ca ai fi marcat/a de o intamplare realmente adevarata.

Cat despre partea cu colegele si fundul mare, probabil este inventata adaugand chiar numele unei fete din scoala unde inveti doar ca ai inflorit minciuna.

| intermision1 a răspuns:

Du-te la politie, un tata ca asta nu merita drepturi de parinte. Vorbeste cu mama ta si fa ceva urgent, cand o sa se imbete tactu s-ar putea sa fi luata la un viol. Nu cobesc dar asa ceva se intampla.

| Alexandr a răspuns:

La scoala este ceva normal.dar cu tatal SPUNEI MAMEI poate fii periculos!

| Alexandr a răspuns (pentru Alexandr):

Spune-i...scuzati-ma

| vocea a răspuns:

Nu e deloc normal faza cu taicato, iar celelalte fete sunt geloase pe tine, si baietii a fazut ca le merge o data si le place si lor sa puna mana pe ceva apetisant, daca vrei putem vorbi mai mult in privat chiar mi-ar face placere succes