Ai sdcard? sa ai pozele acolo? si in caz de numai vezi telefon pui pozele in laptop cu cablu usb de ai inainte acum
Bun.
nu te intereseaza gadgeturile, dar în fiecare propoziție spui de ele ca ce rău îți pare etc. Ceva e dubios...
Păi nu ai cont de Google foto?
Parcă se sincroniza automat cu contul Google apoi te întreabă dacă nu mă înșel dacă vrei ca pozele făcute să se sincronizeze cu acel cont automat. Depinde dacă atunci când ți s-a pus întrebarea asta ai bifat "da".
Nu ai specificat, de la ce a făcut așa, de la băutură?
Nu stiu ce varsta ai si cum sa iti explic o chestie dar e clar ca intre ei sunt divergente din cauza telefonului, a internetului etc.Probabil tatal tau este gelos sau are vreo fixatie pe un anumit lucur.
Daca consuma alcool chiar daca nu este o scuza te mai poti gandi ca din cauza lui nu judeca limpede, in schimb daca e treaz si ok cand face asta aveti o problema grava.Tu nu ai ce sa faci in privinta asta, dar mama ta da si solutia se numeste divort.Tu vei ramane cu mama ta, probabil va fi si un partaj sk atunci nu mai are cum sa va sparga lucruri.
Aveam pozeee pe elee na cum sa nu mi para rau. ma intereseaza si ele dar sa nu fie ceva mai grav decat gadgeturile