Noi stam in parc la fel cum stati voi pe strazi/in bloc. De ce sa nu fie normal? E normal, doar ca e plictisitor, desigur, sa faci in fiecare zi acelasi lucru si sa stai in acelasi loc. Pai propune-i sa mergeti undeva cu totii. Si la suc mergi de cateva ori si pe urma te saturi, crede-ma. Mai ales daca iesiti in fiecare zi. Gandeste-te si tu si propune-i, pentru ca poate el nu stie unde ati putea merge, nu are idei. Gaseste ceva interesant de facut. De exemplu, mergeti la bowling, jucati biliard, strangeti-va acasa la unul dintre voi si uitati-va la un film, faceti seri cu jocuri gen remi, monopoly. Incearca, poate fi foarte distractiv.
Daca chiar e mai mic cu 2 ani decat tine, asta inseamna ca nu e maturizat. El nu isi doreste poate ceea ce tu iti doresti. Sau poate nu stie cum sa faca. Propune-i tu sa iesit la un suc, undeva.
Mie imi place sa ies cu prietena prin cafe-uri, sunt o gramada prin Bucuresti si toate sunt misto
Sunt bune ideile lui Ady, dar nu cred ca sunt potrivite pentru varsta iubitului tau.Sincer,nu am experienta dar cred ca e putin imatur pentru tine.Propune-i totusi sa iesiti la un suc. Daca refuza sau ocoleste sa iti dea un raspuns sigur are o retinere.
De obicei ne ducem in mall sa vedem un film, sa mancam ceva, la un biliard sau bowling.De multe ori mergem sa ascultam muzica, sa facem karaoche, fiecare isi ia cate o carte si citim, eventual incercam sa facem diverse coregrafii:X
Pai la 16 ani, ce te astepti? poate se fereste de cineva si stati ascunsi prin scarile blocurilor! cine stie? poate nu e maturizat inca.adica sigur nu e! mai asteapta, vezi ce se intampla!
anonim_4396 întreabă: