La problema ta o sa apara comentarii pro si contra
daca parintii sunt casatoriti apare doar problema "morala"..."judecata" celor din jur
daca este ceva serios si de viitor si daca parinti zici ca nu sunt de acord...
ramane sa ma mutati unde nu va cunoaste nimeni si nu va judeca nimeni
Tot esti neam cu el chiar daca nu e de gradul 1, Dumnezeu nu iarta asa ca grija mare in ceea ce faci.
Normal relaţia voastră, nu depăşeşte limita bunului şimţ! Ne fiind rude de sânge se poate avea o relaţie! Dar gura târgului nu o poate închide nimeni! Bănuiesc că o perioadă de timp a-ţi crescut în aceiaşi familie? Dacă totusi iubire voastră este atât de mare, şi nu puteţi trăii unul fără altul, plecaţi unde nimeni nu vă cunoaşte.Ar mai fi o problemă:ce se va întâmpla dacă după o anumită perioadă se dovedeşte că relaţia scârţâie şi vă despărţiţi.Vă mai puteţi reuni la familia vostră, cum v-ar privi rudele şi prieteni? Să fiţi iubiţi maxum!
Inteleg cum ar putea aparea o asemenea relatie, dintr-un soi de "dragoste de proximitate". Ne e foarte usor sa ne indragostim de oameni pe care ii vedem in fiecare zi, cu care petrecem ceva timp si care ne ofera sentimentul ca ne putem baza pe ei.
La urma urmei, daca puteti sa-i ignorati pe ceilalti, decizia va apartine doar voua.
Incearca sa iei o pauza, sa-ti limpezesti mintea. Sunt sigura ca o parte dintre sentimente iti vor aparea mai clare si-ti va fi mai usor sa iei o decizie.
Chiar daca nu sunteti rude de sange, tot rude sunteti, cei apropiati normal ca nu sunt de acord
Probabil cei mai multi sunt tentati sa critice aceasta relatie, dar consider ca oricui i se poate intampla asa ceva, de aici merg pe expresia" inainte sa critici inalta-mi pantofii. multumesc pentru sfaturi
Eu? sincer? as fugi cu fratele meu (vorbesc de as fi in locu tau)
As uita si de mama si de tata,atata timp cat puterea dragostei tele e mai mare decat puterea lor sa va convinga ca nu e ok relatia...
Incercati,daca puteti lucra, lucra pentru viitorul vostru, daca aveti nume diferite, puteti incerca.
Aveti grija
Legea interzice incestul.
Nu sunt aici sa va scot ochii, nu sunt aici sa va judec.
Eu va spun doar Iubitiva mult.