Cea mai proastă idee să lucrați împreună în cazul asta.
Oricum atitudinea ta lasă de dorit. In loc sa te bucuri că e băiat descurcăreț și că prinde repede tu ești geloasa pe el. Se numește mojicie asta.
Asta i-am propus și eu dar el nu vrea spunându-mi ca vrea să facem ceva împreună. Și câteodată am impresia și să gândesc ca vrea să lucreze cu mine doar pentru a-mi arăta ca el este mai bun, chiar dacă nu mi-a spus niciodată chestia asta eu așa simt.
Gelozia bat-o vina, distruge relatii, omoara tiata iubirea, aduce numai nefericire si ura in relatii si in final dupa cearta si scandal se rupe.
In loc sa fii fericita ca toata lumea-l place si-i om indemanatic si destept, tu cauti cerata, de ce?
Invidie si gelozie pe omul care te iubeste?
Foloseste-ti femeie creierul, ca acolo exista control, fiindca o sa urli amarnic dupa el, ca nici un om de pe fata pamantului nu va rezista langa o asa scorpie si comportamnet, ca al tau.
Fa-ti un pustiu de bine si pleaca din fabrica aia, ca risti sa te dea afara si-ti distrugi relatia.
Nu uita: "nu pot" nu exista, doar rautate exista si daca ai cat de cat putin creier, atunci lasa ura, invidia, gelozia si veninul sa plece de la tine, ca sa poti tine un om drag langa tine.
Cea mai proasta idee sa lucrati in acelasi loc. Foarte proasta.
Dupa cum s-a spus, lucrati in locuri diferite. Nu conteaza ca el nu vrea din moment ce este mai bine pentru voi. Este foarte greu pentru relatie sa lucrati in acelasi loc, iar in situatia voastra si mai grav
Auzi femeie sau ce ești mă rog. Vedeți de treburile tale în loc să îi jignești pe alți. Te crezi tu atotștiutoare dar nu ești. Du-te tu departe cu bunătatea ta și prostiile tale din cap. Nu ai tu nici un drept să îmi spui mie ce fel de om sunt. Bătut-o în cap care ești de proasta
Ce citesc cateodata aici, Dumnezeu dragutule imi demonstrezi inca odata ca nu le-am vazut pe toate
Problema e la tine prin faptul ca te simti inferioara, recomand sa va axati pe departamente diferite, daca tu esti pe calitate lasa-l pe el pe magazie, tu cu fetele, el cu baietii, lucrez de 7 ani in fabrica si sincer as vrea sa dau un raspuns mai detaliat dar m-ai lasat masca, jur, atat s-a putut, scuze
OAO-OriceAnuntOnline - www.oriceanuntonline.ro
Postează anunțul tău pe www.oriceanuntonline.ro – rapid, simplu, gratuit! Ai oferte speciale? Promovează-le la cele mai bune prețuri. De la vânzări și imobiliare, la locuri de muncă și servicii – găsești tot ce ai nevoie pe platforma noastră. Nu pierde timpul, postează acum și fă-ți anunțul văzut!