anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Am 24 de ani iar parintii mei nu sunt de acord sa dorm la iubitul meulaughing) mi se pare superb absurd si mi-e rusine ca mărturisesc asa ceva la varsta mea dar vreau sa stiu daca mai e cineva in situatia asta sau situatii similare, sa nu ma simt singura sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei

Cred că problema în astfel de cazuri e la noi mai mult decât la părinți sau vechea frază "nu știu ce e mai rău, faptul că părinții nu te lasă sau faptul că tu accepți așa ceva la 24 de ani"

La modul că sunt femei la vârsta ta care au deja o familie și pe tine nu te lasă părinții să dormi la iubitul tău

Întrebarea nu e de ce sunt ei așa ci mai degrabă ce te face le tine să accepți îngrădirea libertății în halul ăsta?

Știu că la noi e un lucru comun și cred că e și ăsta un alt factor pentru care suntem unde suntem noi la nivel de mentalitate în România

Eu cred că ar trebui să pui piciorul în prag și să nu le mai dai voie să te manipuleze cum vor, să faceți tot posibilul pentru asta

Așa cum spunea și Benjamin Franklin "cine renunță la libertate pentru a câștiga securitate, le va pierde pe amândouă în final"

Mult succes

35 răspunsuri:
| Girly97 a răspuns:

Buna! Eu am aproape 26 ani si desi inca nu am iubit imi place foarte mult sa dorm singura, asa am fost invatata de peste 12 ani de cand am propria camera care a apartinut strabunicii inainte. Cred ca depinde de fiecare persoana in parte. Nu cred ca imi va placea sa dorm cu cineva chiar daca patul meu este dublu.

| Stropdeparfum a răspuns:

Chiar e foarte absurd, cum de le permiti asta?
Eu zic sa vorbești deschis cu ei si sa le explici ca nu e normal. adică.laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Si ce importanta mai are parerea parintilor tai, cand esti de 6 ani majora si ai voie a faci ce vrei?

De ce nu-ti iei valiza, sa te muti cu iubitul tau?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Și ce dacă nu sunt de accord? Problema lor, la 24 ani nu le ceri voie, doar îi informezi unde pleci și aia e.

| Sophieka a răspuns:

E absurd ca la 24 de ani inca locuiesti cu parintii si poate chiar pe spatele lor.

| darrio2007 a răspuns:

Intr-adevar este absurd. Dar daca inca depinzi de ei financiar si tu nu ai cu ce te intretine singura, este alta poveste.
Ma refer daca ai pleca de la ei definitiv.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mulți părinți merg pe principiul, cât ești sub acoperișul meu, respecti regulile mele. Așa că dacă vrei sa fii cu adevărat majora, ia viata în piept și mută-te, singură sau cu prietenul tău. Dacă la 24 de ani nu sunt de acord cu treaba asta, nici la 30 de ani nu or sa fie.

| Frank51 a răspuns:

Mai sunt cazuri sigur, însă foarte puține. E bine că sunt protectori dar în felul ăsta te-au stricat.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru KronstadtRevival):

Să vă trăiască băiatul! happy

| haileewatson a răspuns:

Si cu ce te opreste sa dormi la el? Esti adult in toata regula, poti pleca si sa te duci unde vrei tu. Parintii nu te pot tine in loc.
E absurd ca locuiesti cu ai tai la 24 de ani

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mai sunt.

| Yuoia a răspuns:

"superb absurd"?
Ei, se pare ca inca mai ai nevoie de educatia parintilor.
Iubitul are sa-ti bage ceva intre picioare, nu mintile in cap.
De ce nu te angajezi tu undeva si sa te muti singura? Vei avea destule grji si nu ai sa te mai plictisesti.

| Simpatic a răspuns (pentru Girly97):

Pai ar cam fi cazul sa dormi si cu cineva happy
dar mi-a placut sinceritatea ta.

| Simpatic a răspuns:

@KronstadtRevival mie imi pare rau ca va inmultiti! retarzii nu ar trebui sa aiba copii, ca la ce ineptii aduci pe acest site nu meriti nici sa iesi din "inchisoarea" mintii in care traiesti!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu cred că ești majoră.
dacă totuși ești, fă ceva cu viața ta.
e grav ca la 24 de ani să stai cu părinții și să-ți pui problema asta de copil de 16 ani.

| DomnulPoliticos a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi dai Instagramul tau Queen? happy

| DomnulPoliticos a răspuns (pentru Girly97):

Nu e ceva cu care sa te lauzi faptul că esti virgina la 26 ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dacă tu ești în poză, ai 12 ani.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

24 de ani cu părinți încă?

| VoidEternal a răspuns (pentru Girly97):

Era vorba de un pic mai mult decât doar dormit. laughing

| Fatamuntilor a răspuns:

Ai tai il cunosc pe iubitul tau? stiu cu ce ocupa?
Eu zic sa il inviti la voi, sa il prezinti parintilor, sa ii spui(impreuna ) de intentiile vostre.

| AndreeaAndrei123 a răspuns (pentru Stropdeparfum):

De cate ori am facut asta si iese un mare scandal… ei zic ca ii fac de ras laughing

| AndreeaAndrei123 a răspuns (pentru Violleta2022):

Pentru ca el munceste intr-un loc unde sta cu candva in camera, pentru o perioada, dupa ne vom muta, pana atunci trebuie sa i suport pe ai mei cu principiile lor aiurite

| AndreeaAndrei123 a răspuns (pentru Sophieka):

Spui asta pentru ca nu stii toata povestea.
Am stat pe perioada facultatii la București, stateam mai mult pe la el chiar. Dupa terminarea facultatii el s-a decis sa se intoarca in orasul natal pentru o perioada pentru a strange niste bani si automat m-am mutat si eu inapoi pentru aceeasi intenție, ca dupa sa ne putem permite sa inchiriem un apartament. De aceea stau cu ei, e o perioada de cateva luni, nici mie nu mi se pare normal la varsta asta sa mai stai cu parintii, stiu ce spui si nu voi face asta, doar trebuie sa le suport principiile pentru cateva luni. laughing) Doar ca mi se pare asa in general absurd din partea parintilor sa inca puna limite de genul la copilul lor care nu mai e copil laughing)

| AndreeaAndrei123 a răspuns (pentru Yuoia):

Ai auzit de autocorector? Se pare ca nu laughing) puteai sa ma corectezi frumos, nu cu o asa rautate.
Si faza cu angajatul si mutatul, pentru linistea ta, imi strang bani sa fac asta, din cauza asta stau la ei pentru o perioada de cateva luni. Pana acum nu am stat, am fost la facultate in București.

| AndreeaAndrei123 a răspuns:

Super absurd am vrut sa spun, scuzati mi neatenția

| Sophieka a răspuns (pentru AndreeaAndrei123):

Na atunci nu stiu ce le-a venit parintilor tai sa iti impuna asa ceva, cand tu ai fost plecata cativa ani la camin in Bucuresti.

Sfatul meu prietenesc pe care sper sa il iei in considerare e sa te angajezi si peste 1 an sau cand ai posibilitate, sa iti achizitionezi doar tu sau impreuna cu iubitul (daca veti mai fi impreuna) o locuinta, jumate tu jumate el.
Nu merita sa arunci bani pe chirii. Imi pare rau ca nu mi-am luat locuinta mea mai demult.

| Violleta2022 a răspuns (pentru AndreeaAndrei123):

Atunci nu te mai plange, ca nu te tine nimeni cu forta in casa parinteasca!
Nu trebuie sa-i suporti deloc pe ai tai, ca la 24 de ani esti destul de "mare" si matura sa fii capabila sa muncesti si sa te intretii singura si evident sa te muti cu chirie pe undeva, cum fac mai toti tinerii de varsta ta.

| andreeaeml1200 a răspuns (pentru Violleta2022):

Cine stie, poate din cauză ca parintii au tinut-o in puf, ar fi posibil sa nu se descurce in viată. Sunt cazuri de genu