Hei
Cred că problema în astfel de cazuri e la noi mai mult decât la părinți sau vechea frază "nu știu ce e mai rău, faptul că părinții nu te lasă sau faptul că tu accepți așa ceva la 24 de ani"
La modul că sunt femei la vârsta ta care au deja o familie și pe tine nu te lasă părinții să dormi la iubitul tău
Întrebarea nu e de ce sunt ei așa ci mai degrabă ce te face le tine să accepți îngrădirea libertății în halul ăsta?
Știu că la noi e un lucru comun și cred că e și ăsta un alt factor pentru care suntem unde suntem noi la nivel de mentalitate în România
Eu cred că ar trebui să pui piciorul în prag și să nu le mai dai voie să te manipuleze cum vor, să faceți tot posibilul pentru asta
Așa cum spunea și Benjamin Franklin "cine renunță la libertate pentru a câștiga securitate, le va pierde pe amândouă în final"
Mult succes
Căsătoriți-va dacă chiar va iubiți și în mod sigur părinții vor fi de acord sa dormi cu iubitul tău soț. Sexul fără căsătorie nu e binecuvântat de Creator aduce nefericire pe termen lung.
Trebuie sa precizezi ca TIE nu ti-ar aduce placere sexul fara casatorie. Habotnicia ta nu se aplica tuturor.
Si autocorectorul ala te corecteaza pe tine care scrii bine si pune in loc ceva gresit? Asta chiar e culmea... tehnologiei!
Nu cred ca exista un autocorector atat de prost care sa spuna "superb absurd".