anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, am 28 de ani,acum jum de an m-am despărțit de prietena mea, pentru ca m-a înșelat,eu nu ii dădeam atenție, afectiune,comunicare, ne certam,gândeam diferit,am ținut partea familiei mele si nu ei,iar ea s-a răzbunat, s-a sărutat cu altul. Noi aveam impreuna 8 ani jumătate, ea voia căsătorie, copii dar eu nu eram pregătit. Ea a ramas insarcinata cu acel individ, dar ei nu se inteleg si ei ii pare rau ca a plecat de lângă mine. Familia mea nu o accepta nici inainte, ea este o fata buna regreta tot si a platit pentru greselile ei, noi tinem unul la celălat si am vrea sa ne împăcam, dar mi-e teama ca nu va merge si va trebui s-o iau si cu copil ce să fac? Ea a făcut multe pentru mine in ăștia 8 ani si ne-am iubit mult, dar si eu i-am gresit mult si a suferit, ei ii este rusine de ce a făcut si nu era genul să facă asta, ea vrea sa refacem relația.

Răspuns Apreciat de Editori
| FeelTheRain a răspuns:

Buna!
Complicata situatia aici la tine...
In primul rand, ai 28 de ani deci iti iei propriile decizii, familia trebuie sa te accepte cu deciziile luate de tine.
Sunt 8 ani si jumatate, e destul de mult, de obicei relatiile se duc dupa 7 ani, asa se zice.
Sfatul meu... daca tu crezi ca e ok sa o iei cu copilul altuia, te inseli. Ai stat atatia ani, ai suportat scandal si tot ce s-a mai intamplat si acum iti vine cu un copil care nici macar nu este al tau. Dar stii cum e, degeaba ne dam noi cu parerea pentru ca tu iti vei urma inima, dar nu uita sa iei si creierul cu tine.
Imi imaginez viitorul : un viitor in care ea o sa fie rupta de viata pentru ca e obositor sa cresti un copil, apare monotonia si rutina pentru ca nu isi mai permite sa se plimbe sau sa faca alte chestii. Ea practic ramane acasa si creste copilul, nu o sa mai existe timp doar pentru voi.
Daca nu te impaci cu ea probabil ca iti vei trai viata in felul in care tu doresti si cand esti pregatit la un moment dat o sa iti creezi si tu o familie si etc.
Pot spune ca e destul de greu sa iei o decizie acum, pentru ca aici vorbim de 8 ani si jumatate, nu de 3 luni.
Tot ce iti pot spune e sa te gandesti de 10 ori inainte sa faci un pas inainte!
O zi buna sa ai!

17 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Doja a răspuns:

O femeie nu te inseala pentru ca nu esti atent cu ea. Ea iti spune DUPA ce te-a inselat ca lipsa ta de afectiune, comunicare, etc a fost motivul.

In realitate da vina pe tine pentru o actiune a ei. Nu a fortat-o nimeni cu pistolul la tampla sa ramana insarcinata cu altul. A, si in caz ca nu stii cum se intampla lucrurile... e destul de greu sa ramai insarcinata. trebuie multa insistenta (adica foarte multe numere).

Acum ea vrea sa o accepti pentru ca ala a folosit-o doar pe post de distractie, a abandonat-o, si tu vei plati factura pentru a creste copilul rezultat din infidelitatea ei.

Fii inteligent. Fugi de ea, lasa-o sa se spele pe cap. Parintii tai stiu f bine de ce nu o accepta. pentru ca nu vor ca tu sa fii folosit drept fraier de una care te foloseste ca un tichet de masa.

Sau poti sa o iei, sa pierzi respectul tuturor, sa fii mereu pe locul 3 in relatie (pentru ca vezi tu, copilul ei va fi mereu pe primul loc, apoi ea pe 2) dar sa fii primul la plata.

Ai 28 de ani, in 2-3 ani vei intra in cea mai buna perioada a vietii tale, pe care e pacat sa o irosesti crescand copilul altuia.

| alina2k18 a răspuns (pentru Doja):

Zici binewinking
Dar tare imi e teama ca l-a imbrobodit pe fraierica geamantan si o ia cu inapoi cu tot cu copil laughing si-a pus si ea cenusa in cap ca vai din cauza lui, ea a suferit etcwinking si asta a pus botu deja laughing la cardealawinking

| Doja a răspuns (pentru alina2k18):

Sa speram ca mai are un dram de inteligenta si nu vrea sa isi distruga viata lui si a familei lui pentru una care nu merita.

| Basthet a răspuns:

Bună! Nu te lega la cap dacă nu te doare! Nu e ușor lucru să crești copilul altuia, mai ales rezultat din înșelare. De câte ori va face ceva rău (și câte nu fac copiii!) te vei gândi sau chiar vei spune că nu e al tău, că seamănă cu taică-său și ce ți-o fi trebuit... E greu să fii nobil tot timpul! Gândește-te bine de tot!

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Stii ce frumos suna "nu e genu sa faca asta" dar a facut asta :))
Unele lucruri sunt de inteles, chiar si de iertat.
Dar faza cu inselatu nu.
Nu are rost sa o lungesc.
Iti zic doar atat, las-o!
Te-a inselat odata, o va face si a doua oara.
Daca vrei sa nu iti complici viata, gandeste-te de doua ori inainte!
Si apropo,acum am vazut.
Mai jos ai o intrebare unde spui ca te-ai casatorit cu un mulsulman si acum vorbesti de iubita, interesant => https://www.tpu.ro/......dar-nu-am/

| Liviu a răspuns:

Nu, dai afara copilu, vi la mine. Nu Du-te cu copil cu tot, sa il creasca cine o vrea. Punct, nu imi pasa cat hate imi iau, i-a placut sa si-o traga cu ala? sa il creasca ala.La tine sa nu vina cu plod.Asta inseamna ca TU ca individ, ca om, ca barbat, nu iti vei duce la indelinire menirea pentru care ai fost facut>Sa procreezi, adica sa faci un copil al tau. Pentru ca sigur nu iti va face un copil pentru ca va zice ca e de ajuns unu, nu acu, si lalalalala.si te va lua iar de fraier.Sa il dea afara, si dupa ii faci tu altul. Daca nu, sa ramana cu copilu punct.

| Freya1 a răspuns (pentru Doja):

Stai putin...
Scuza-ma ca intervin, sunt de acord cu tine ca inselatul nu are nici o scuza, ca nu e ok sa o ia iar cu un copil daca se teme sau nu vrea, ca poate il va folosi si bla bla.Dar nu poti sa spui ca o femeie nu insala pentru ca nu primeste afectiune si atentie, ba da cam asa functioneaza la majoritatea femeilor si mai ales dupa atatia ani.Iar el a recunoscut ca nu sa comportat cu ea cum trebuie asa ca nu putem sa ii inducem omului ca e perfect si aia o javra cand pentru o despartire amandoi sunt de vina.

| Freya1 a răspuns:

Nu a facut ok ce a facut, trebuia sa discutati si sa comunicati.De gresit ati gresit ca ati tras de ceva ce nu mai functiona.
De obicei ceva reanodat nu prea mai tine dar acum asta depinde de tine daca poti sa iti asumi responsabilitatea unui copil si a criticilor.

| Doja a răspuns (pentru Freya1):

Aici nu e vorba de faptul ca el e perfect sau nu. E vorba de faptul ca el trebuie sa fuga de oameni care vor sa-l foloseasca pentru bani sau sa-l ia de fraier. Daca el nu s-a comportat perfect, ea putea sa se desparta f simplu, apoi sa se combine cu viitorul tata. Nu sa il insele, sa ramana grea si sa se intoarca tot la el pentru suport material si moral cat timp tatal isi traieste viata linistit departe de responsabilitati.

Asa cum nimeni n-a fortat-o sa insele, nimeni n-a fortat-o sa nu se desparta, si nimeni n-a fortat-o sa nu poarte prezervativ si sa faca copil cu altul.

Nu am spus ca a facut ea bine sau ca el trebuie sa se impace cu ea, am spus ca femeile in general daca insala pentru asta insala.Lipsa de afectiune, atetie, timp, complimente, intelegere.Nu am spus ca e o scuza sau ca a facut bine, am spus ca poate sa fie asta motivul dar doar ea stie de ce a ales sa il insele si sa nu plece si asta e problema lor.

| Doja a răspuns (pentru Freya1):

Intr-adevar. Insa ca sa nu fim sexisti trebuie sa consideram femeile egale atat in obligatsii si responsabilitati. Deci, fiind responsabila pentru ce a facut trebuie sa isi poarte singura crucea.

Nu am nimic impotriva faptului ca a gresit, pentru ca asa este nu am negat.
Spuneam doar ca ala e principalul motiv pentru care femeile calca stramb, daca aleg sa calce stramb.

| OldSoul a răspuns:

Dar malefica femeie.
Nu cred ca exista razbunare mai mare ca asta, sa faci un copil cu altul.

Sa revenim.

Eu daca as fi in situatia ta, i-as da papucii.
Si nu din momentul in care am aflat ca va avea un copil cu ala, ci, direct din momentul in care as afla ca m-a inselat.

Acum serios, ce incredere poti avea tu intr-o femeie care dupa 8 ani, te inseala cu altul, si mai apoi iti propune sa-i cresti si copilul aluia?
Cica-i fata buna, aha, a fost, cand era la gradinita poate.
Din ce se vede, a luat-o pe un drum gresit si s-a afundat din ce in ce mai tare toate asta intr-o perioada scurta.

Da, ii pare rau ca a plecat de langa tine, dar nu ca te-ar fi pierdut, ci ca a ramas insarcinata, ala nu o vrea, si ea a ramas sa creasca singura un copil.

Daca in momentul de fata, tu o accepti, ce garantie ai ca va ramane alaturi de tine? Ce faci, daca peste alti 8 ani, in care vei face sacrificii pentru acel copil, copilul va veni si-ti va spune "Tu nu esti tatal meu"? Ce vei face daca vine scumpa ta fata cuminte si-ti va spune "Vreau sa-i dau o sansa tatalui biologic".
Ce faci daca se va mai razbuna de 2-3 ori pe tine?

Prima data si-a batut joc de tine cand te-a inselat.
A-2-a oara si-a batut joc de tine cand a venit sa-ti ceara sa-i cresti copilul aluia.
Va urma si a-3-a oara, si asa mai departe.

Am vazut multi tipi dispusi sa faca sacrificii pentru astfel de femei, ar fi in stare sa inghita multe, am vazut tipi si care au facut sacrificii sa fie bine, dar incele din urma, au fost in zadar.
Omul poate intelege, poate ierta multe, dar daca un om ajunge sa insele, si vede ca este iertat, o va face si a-2-a oara.

https://www.youtube.com/watch?v=jMfXWjODaRo

| mgtow a răspuns:

Prost sa fi si so accepti in viata ta. Merita umilita, aduo in casa ta si fai un scandal cu mata ca sa se simta prost pentru ce ti-a facut apoi un sut in cûr si arivederchi

| Subsemnatul123 a răspuns:

Tu nu i-ai dat atentie, ea a cautat-o in alta parte si acum vrei s-o iei inapoi cu copilul altuia? Evident ca si tu ai o vina in treaba asta dar ar trebui s-o lasi sa-si creasca copilul cu individul cu care l-a conceput. Ca nu se inteleg, nu cred ca mai este problema ta.

| alin131 a răspuns:

Tu ce simti pentru ea in adancul inimii tale?