| IlincaN709 a întrebat:

Am 37 de ani si ieri aseara am lesinat(mentionez ca era ultima zi de mentruatie,si mi-a curs m-ai mult ca de obicei,si la vederea acestuia am lesinat,desi nu mi s-a m-aiintamplat niciodata) ori am lesinat din cauza stresului acumulat, nu stiu din ce cauza..Atunci cand am lesinat,mi-am pierdut cunostinta,sotul spunandu-mi ca aveam dificultati in respiratie si acesta a incercat sa imi deschida gura(aceasta fiinda inclestata) sa imi tina limba,sa nu o inghit.Dupa ce mi-am revenit, am si vomitat(ceea ce ma ingrijoreza). Stiu ca trebuie sa merg la doctor(si o voi face) dar ce poate fi? Va rog sa imi spuneti cat mai multe detalii!

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cadere de calciu, mergi la medic si fa ti toate analizele nu sta asa, poate esti obosită stresata cu serviciul, epuizată fizic, ai nevoie de odihnă si masaj.

7 răspunsuri:

Multumesc si eu pentru fundă. Multă sănătate.

Esti din Bucuresti?

| InVisible99 a răspuns:

In timpul sangerarilor se pierde si mult fier, pe langa lipsa de calciu probabil te confrunti si cu ceva lipsa de fier., mai adaugi si stresul zilnic, oboseala si ti s-au adunat.

| Violleta2022 a răspuns:

Categoric iti trebuie o investigatie medicala ca nu se poate ghicii asa usor.

| AndreiWeisz a răspuns:

E o prostie asta cu inghititul limbii, e vorba populara care nu prea are nicio treaba cu realitatea medicala. Cel mai probabil ai avut o cadere de calciu, daca ai un nivel scazut de calciu plasmatic, e normal sa ai si musculatura contractata. Mergi sa iti faci niste analize (ionograma plasmatica te intereseaza pe tine) si ai putea sa iei niste suplimente care sa te ajute.

| IlincaN709 explică:

Multumesc mult tuturor!