| IlincaN709 a întrebat:

Am 37 de ani si ieri aseara am lesinat(mentionez ca era ultima zi de mentruatie,si mi-a curs m-ai mult ca de obicei,si la vederea acestuia am lesinat,desi nu mi s-a m-aiintamplat niciodata) ori am lesinat din cauza stresului acumulat, nu stiu din ce cauza..Atunci cand am lesinat,mi-am pierdut cunostinta,sotul spunandu-mi ca aveam dificultati in respiratie si acesta a incercat sa imi deschida gura(aceasta fiinda inclestata) sa imi tina limba,sa nu o inghit.Dupa ce mi-am revenit, am si vomitat(ceea ce ma ingrijoreza). Stiu ca trebuie sa merg la doctor(si o voi face) dar ce poate fi? Va rog sa imi spuneti cat mai multe detalii!

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cadere de calciu, mergi la medic si fa ti toate analizele nu sta asa, poate esti obosită stresata cu serviciul, epuizată fizic, ai nevoie de odihnă si masaj.

7 răspunsuri:
| AndreiWeisz a răspuns:

E o prostie asta cu inghititul limbii, e vorba populara care nu prea are nicio treaba cu realitatea medicala. Cel mai probabil ai avut o cadere de calciu, daca ai un nivel scazut de calciu plasmatic, e normal sa ai si musculatura contractata. Mergi sa iti faci niste analize (ionograma plasmatica te intereseaza pe tine) si ai putea sa iei niste suplimente care sa te ajute.

Răspuns utilizator avertizat
| IlincaN709 explică:

Multumesc mult tuturor!

Multumesc si eu pentru fundă. Multă sănătate.

Esti din Bucuresti?

| InVisible99 a răspuns:

In timpul sangerarilor se pierde si mult fier, pe langa lipsa de calciu probabil te confrunti si cu ceva lipsa de fier., mai adaugi si stresul zilnic, oboseala si ti s-au adunat.

| IlincaN709 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu ai pentru ce!