Nu trebuie sa faci nimic. Si asa emokids sunt singuratici. Esti doar un emo wannabe, nu un emo in adevaratul sens al cuvantului.
Păi o să ai de luptat un pic, dar cine te place te va plăcea aşa cum eşti. Da din pacate foarte multe persoane asociază asta cu satanismul, la fel şi cu fanii rock, ceea ce este foarte foarte greşit. Dar sincer, nu îţi recomand stilul ăsta de viaţă. Te va deprima foarte tare şî rişti să intrii în depresie. Unul din motivele pentru care am renunţat la acest stil, a fost tendinţa de a intra în depresie...
De făcut ar fi să renunţi şi să încerci să păstrezi numai ce îţi place din emo.Fiecare persoană îi originală în felul ei. . Succese.
Asa mi se intampla si mie.
imi pierd toti prieteni din cauza stilului meu. ma rog.eu am inceput sa ma schimb si sa dau la o parte chestia asta care oricum e trecatoare. no sa fi la batranete emo.imagineazati
grandmother emo
daca vrei lasa-mi id pe prv si ma vb :*
app de unde esti? poate ne imprietenim
Hmmm...inteleg ca iti place stilu da sper ca nu te`ai taiat si chesti de astea :-s incearca sa le arati ca tu esti de treaba si esti o prientena buna, atunci poate o sa vada ce au de pierdut
Pai trebuie doar sa ai rabdare.Cu timpul se va rezolva totul. Daca cineva va vrea sa fie prieten/a cu tin va trebui sa te accepte asa cum esti. Spui ca ai avut multi prietenii... ei bine eu nu consider ca acei,, prieteni'' ti-au fost prieteni in adevartul sens al cuvantului, pentru ca daca tineau intr-adevar la tine nu plecau de langa tine din cauza ca ai adoptat un nou look.Prietenii sunt meureu aproape de tine si se bucura sau se intristeaza alaturi de tine. Dar in fine... ceea ce trebuie sa faci este sa cauti sa iti faci noi prietenii.Prietenii gasesti peste tot, numai ca trebuie sa stii cum sa-i alegi.Trebuie doar sa fii calma si rabdatoare, si ai sa vezi ca vei obtine ce iti propui.Nu lua in seama parerile altora.Fii asa cum esti.Nu trebuie sa iti pese de opiniile altora. Daca cineva iti e prieten, te accepta asa cum esti.
Succes
fundita plz?
Dupa parerea ta te-ai schimbat in bine sau in rau?! A fi "emo" implica mult mai multe lucruri decat cele din punct de vedere fizic, al laturii materiale. Banuiesc ca ai 12-14 ani, dupa cum te exprimi, insa nu e nimic, ai tot timpul din lume sa inveti si nu sunt eu aici pentru ati da sfaturi. Important e ca am inteles ideea. Cum ziceam, depinde in ce sens te-ai schimbat. In prea bine, nu cred, dar fiind faptul ca nu mai ai prieteni, iar asa zisii prieteni te ignora, te critica, etc. Incearca sa te schimbi: asta e primul pas! Banuiesc ca te imbraci cu haine de-obicei negre, ai o frizura tipic copiilor emo, asculti muzica aferenta (nu dau exemple de trupe, sa nu imi sara careva in cap) si... te porti ca atare, nu? Necomunicativa, retrasa in alte tale ascunzisuri si uneori atat de "sociabila" incat lumea te priveste ciudat. Imbraca-te mai colorat: asta nu inseamna roz, roz bombon si galben fosforescent, asta inseamna mai optimist. E un pas foarte important. Negrul te inhiba, chiar daca a devenit culoarea ta preferata.Implica-te in diferite activitati care iti fac placere: inscrie-te intr-un cerc de muzica, de dans sportiv, etc.
Fa`te si tu o fata "normala" cu un stil "normal". Multi adulti critica stilul emo, pentru ca ei aud numai partiile negative si vad numai partile negative, zice ca acest stil te strica.
Acum faci ce vrei, daca ai fi o fata "normala" ai fi vazuta altfel in societate. Acum lumea e foarte rea si doar critica omul.
Spui la un moment dat"Am vrut sa am un stil al meu si m-am facut emo". Ai vrut sa adopti un stil pentru a te remarca intr-un fel sau altul.Stilul tau este unul singur.Fii tu insati, nu te pierde in teorii si principii care nu-ti apartin si care i-au indepartat pe ceilalti de tine. Ei nu te inteleg pentru ca te-ai schimbat si ei pot vedea asta chiar daca tu nu recunosti.Esti de accord cu ideile emo din ce motiv?
Pai daca spui ca iti place stilul, copiaza-l doar p ala, nu si atitudinea, nu incerca sa pari ceva ce nu esti.ptr ca se pare ca tie nu iti place asa.sa fii singuratica, fara prieteni, cum a spus si @Derye! eu zic ca mai bine ai incerca sa iti cauti alt stil care sa te reprezinte exact asa cum esti.Bafta!
Derye nu ai inteles-o. Ea nu vrea sa fie singura. Ea vrea sa aiba prieteni.
Pai uite incearca sa te schimbi. Spre exemplu daca te imbraci in negru de acum inainte incearca sa porti si alte culori viu colorate, daca ai freza emo cu bretonul in ochi incearca sa il prinzi, daca fumezi macar in fata parintilor prietenilor tai nu m-ai fuma, daca ai percing-uri dale jos ca tu o sa ai de pierdut m-ai incolo[nu stiu daca cunosti consecintele unui percing], intr-un cuvant fa in fata lor o schimbare radicala. Vorbeste cu mama prietenei tale si spune-i ca te-ai schimbat ca tu nu m-ai esti ce ai fost.Iti pare rau ca ti-ai pierdut prieteni doar pentru ca ti-ai dorit sa fi diferita.Si daca vorbesti urat incerca macar in fata ei sa te abtii sa nu injuri...
Oricum eu iti urez succes.
Nu frate prieteni te accepta sa cum esti, daca nu te plac nu sunt prieteni