Ba sincer, esti si prost rau de tot.Macar iesi dracul de aici si nu te mai caca pe tine cu prostiile pe care le faci ca poate le dai idei si altora????????????
Sincer ma astept sa-ti sparga si fratele tau ochii poate in felul asta te gandesti de 2 ori inainte sa faci ceva. Acum lasand gluma, trebuie sa reflecți la faptul ca acel obiect era un cadou. Nu conteaza ca a costa mult sau puțin e vorba de gest. Nu e mama ta datoare sa stea la discreția ta cu banii atunci cand ai nevoie tu. Ea cu siguranta stie cum sa se ocupe de gestionarea banilor in casa in funcție de importanța nevoilor. Cel mai bine sa-i spui tu ce s-a intamplat si sa demonstrezi ca iti pare rau si ca o sa te revanşezi. Ai sa ințelegi cu adevarat si sa apreciezi tot ce ai dupa ce ai tai nu o sa mai fie langa tine.
În ce vrei să-ți ghicim consecințele, în zaț de cafea sau în cărți de tarot?
Poate ar trebui să-ți faci mai multe griji pentru faptul că nu-ți poți controla impulsurile violente și iraționale... Pe termen lung este mult mai grav decât un Mp3 spart.
Consecinta posibila?
1. Tu ramai cu laptop-ul defect.
2. Mama-ta va retine costul mp3-ului din banii tai de buzunar si isi va cumpara altul, iar tie iti va ramane cel e care l-ai spart (ca amintire ).
Mai, nu stiu cum se face dar tu tot alegi sa persisti in prostie, observ.In locul mamei tale te-as duce la psiholog pana nu incepi sa spargi tot din casa.
Wow! Oare nu tot tu esti ala care te-ai razbunat si pe calculator ca ai pierdut jocul? Si care promiteai ca nu mai faci asa ceva? Mda, nu ai mai stricat un laptop, ai stricat un MP3. E altceva.
De te-ar zice mama la frate!
Cu cate spargeri din razbunare vrei sa mai continui? Ce ar fi sa treci pe la un psihiatru? Sau mai bine direct la scoala de corectie.
Greseala recunoascuta este pe jumatate iertata, deci mergi fuga la mama ta si spune-i ce rautate ai facut.
Vorbesti cu fantomele.Si-a sters intrebarea,
oricum cred ca minte.Intai a zis ca si-a spart laptotul, apoi ca ma-sa nu vrea sa ii cumpere altul.Intr-o alta postare zicea sa ii cumparam noi laptop nou, ca nu il intereseaza cat dam pe el..In alta postare zicea ca latopul nu are nimic, ne-a mintit, dar ii trebuie 100 de lei pentru a inlocui nu stiu ce la el.
Acum zice ca a defectat mp-3-uul.
Chiar si pentru asta eu l-as lasa fara nici un fel de aparura de acest gen, decat sub stricta spravegere, eventual la teme.
Se plictiseste probabil si posteaza orice atrage atentia, ca orice copil cu probleme de personalitate, care urla dupa atentie.