Fii tare! Esti mai puternic decat crezi! Se intampla, nu toate persoanele pe care le placem ne plac inapoi. O sa treaca treptat. Incearca doar sa fii pozitiv, sa te gandesti la alte lucruri care chiar merita si sa iti ocupi timpul.
E greu, dar nu merita sa iti strici sanatatea si timpul pentru cineva care pur si simplu nu este interesat.
O sa vezi ca o sa treci peste, cu totii trecem peste momente in care zicem ca "gata, asta e, cum o sa trec peste, nu ma vad trecand peste" dar crede-ma ca esti mai puternic decat crezi si o sa vezi ca timpul le vindeca pe toate.
Capul sus! Fii pozitiv!
Plangi, alearga, scrie. Daca te raneste un simplu refuz, cum ai fi reactionat la o despartire dupa ani de relatie? :/ Poate nu esti pregatit pentru chestiile astea si e mai bine asa. Forteaza-te sa mananci si sa iesi din casa
De aia mi-a fost teama sa incerc findca nu ma credeam pregatit, dar niciodata nu vom sti cand suntem daca nu incercam. Asta mi firea, cand imi pasa, pun suflet, ma dedic, acum incerc sa trec peste, dar va fi greu. Cred ca un timp am sa stau deoparte adica nu o sa mai vorbesc cu fete ca sa ajung iarasi aicea, nu ma simt in stare, pana nu-mi revin nu cred ca o sa pot face asa ceva.
Stefane, am trecut prin asa ceva si te compatimesc. Atentie mare cu mancatul, ca de nu mananci, risti sa te imbolnavesti.
Incearca sa accepti situatia si sa te reorientezi spre alticineva. Daca te-a refuzat, e clar ca nu te merita! Tu esti un baiat bun si meriti tot ce e mai bun. Nu mai umbla dupa ea, nu o suna si evita sa o intalnesti, " las-o sa zboare ". Orice contact pe care o sa-l ai cu ea acum, o sa intarzie " vindecarea ".
Nu trebuie sa stie ca suferi, nu-i fa bucuria asta.
Fii barbat, nu milog!
Nu cred ca o sa mai am vreun contact cu ea, cand m-am confesat azi ei, i-am spus "tu decizi daca vrei sa mai vorbim, eu nu vreau sa vorbim doar asa, sec sau din mila", de scris eu nu ii mai scriu, nu imi adancesc cutitul in rana, acum o sa incerc sa o uit dar e greu tinand cont ca multe lucruri imi aduc aminte de ea, "de la rasarit pana la apus" de intelegi ce spun. Vreau sa o iau ca pe o invatatura asta, o experienta de viata. Sper sa pot sa ma eliberez (plang), ca presupun ca atuncea voi fi putin mai bine in sens ca dau afara sentimentele astea din mine. Vreau doar sa trec cat mai repede peste. Sunt tanar si cred ca nu trebuie sa vad asta ca pe sfarsit de viata ci ca pe o lectie de viata mai degraba, sper doar sa sesizez asta nu doar sa o spun.
Dă o labă bună, în primul rând. Și eu am problema asta cu "pusul la suflet", dar nu într-un stadiu atât de avansat ca tine. Pur și simplu, treci peste. Învață ceva din asta, totuși. După câte greșeli ai făcut cu ea, sigur n-o să te vadă ca pe un potențial iubit. Nu-i mai scrie, nu-i mai răspunde când îți scrie ea. Dacă îți scrie după ce te-a refuzat nu înseamnă că te place sau altele de genul. Înseamnă că vrea atenție și știe că tu i-o oferi.
No problem. Jumătate (de fapt chiar mai mult) din populația globului este de sex feminin. Jumătatea ta există undeva și te așteaptă. Nu mai sta în casă, caută și găsești!
Tu, ocupa-te de tine, asta e prioritar acum.Mancare, somn, iesi din casa, simte-te bine si lasa in colo teama. " Teama de refuz " te-a adus in starea asta, ai avut asteptari mari. Nu e totul pierdut, stai linistit...
Refuzul inseamna experienta, mai multe refuzuri, mai multa experienta si acumuland experienta o ajungi sa nu-ti mai pese.
Gandeste-te cum ar fi sa te refuze o super bucata, si tu, in loc sa te smiorcai, sa-i ranjesti ironic si sa-i spui: " Glumeam, oricum nu esti genul meu ". Femeile sunt niste fiinte complicate din fire, ignora-le ifosele, nu stiu ce vor.
Prima parte ce ai spus-o nu as putea, ar fi cea mai trista data din viata mea ). Nu cred ca un timp o sa mai doresc sa cunosc oameni noi, ci sa trec peste si sa imi aranjez lucrurile in viata. Astept momentul in care ma voi elibera de aceste sentimente ci dupa voi face orice e posibil ca sa ma ridic. Nu vad ca un final de viata, dar o vad ca o mare coborare, momentan astept sa vreau sa ma ridic.
Stiu ce spui si iti dau perfecta dreptate, dar momentan numai simt placerea de a vorbi cu o fata, simt ca trebuie sa ma eliberez ci dupa sa doresc sa ma ridic. Pentru a putea dori sa vorbesc iarasi cu noi fete, trebuie sa imi repar defectele ci sa devin increzator in mine, pana nu o sa am incredere in mine, nu cred ca voi reusi ceva serios cu o fata.
Azi am fost la un film, a fost comic dar au existat momente cand incepeam brusc sa ma gandesc la ea, fara sa vreau, pe tramvai gandul la ea, acum incerc sa lupt adica sa nu mai imi stea gandul la ea dar e ceva apare in minte, trebuie sa invat sa o uit ci sa am incredere in mine ca sunt bun pentru o fata undeva in lumea asta, dar pana atunci trebuie sa ma ridic.
Eu cred ca de acum nu o sa ne mai auzim,vedem, distanta se va vedea mai bine pe zi ce trece, momentant trebuie sa ma obisnuiesc cu acest gol ci sa reusesc sa doresc sa ma ridic, lipsa mea de incredere in mine m-a adus aicea plus frica de refuz. Vreau sa imi repar defectele, ci sa devin o persoana mai buna, o versiune mai buna a mea, dar pentru asta trebuie sa ma eliberez de tot ce simt, durere, tristete, tot...sa vina momentul acela ci atunci o sa imi pun in pragul mintii "azi ma ridic"
Cunoaște oameni noi. În special fete. N-ai cum altfel să umpli golul lăsat de acea fată.
Da dar pentru asta trebuie sa am incredere in mine altfel se va repeta aceasta durere de fiecare data cand ma atasez de o fata. Trebuie sa lucrez la mine ca sa pot scapa de acest gol.
Cred ca e o idee super buna sa lucrezi la tine, sa fii cea mai buna versiune a ta! Toata lumea are defecte, fii doar pozitiv si iubeste-te pe tine inainte de orice!
Amalia2299 întreabă: