Nu le intoarce cuvintele, nu le zice nimic, cand incep sa te injure prefa'te ca nu le vezi si spune'le chestii de genul "ok fetelor" astea sunt copilarii, stiu ca tu suferi pentru chestia asta, dar asa sunt copiii, sunt rai, si te fac sa suferi, nu ii lua in seama, tu esti frumoasa si desteapta, pe ele lasa'le sa creada ce vor.sa nu le intorci cuvintele nicicum, nu injura si tu, se vor plictisi pana la urma:*
In primul rand tu nu le da atentie...si la petrecerea aceasta si in general sa fi tu insuti.lasa-le in pace, chiar incearca sa te intelegi bine cu ele, sa te duci la ele sa le bagi in seama si sa fi de acord cu tot ce fac ele.in caz ca ele mai spun minciuni despre tine, comenteaza sau ceva tu le raspunzi cu aceeasi moneda spunand la randul tau despre ele, pentru ca ele nu au dovezi in ceea ce priveste minciunile lor si le inchizi gura spunandu-le ca poti face si tu la fel.nu trebuie sa taci cand ele zic ceva ca asa le-ai da de crezut tuturor ca este adevarat.comenteaza,apara-te si inchide-le gura
Ele au observat faptul ca iti este teama de ele si profita la maxim! Cel mai bine este sa le dovedesti ca nu iti pasa de ceea ce cred despre tine. Pune-le pa punct! Nu prin alta palma, ci printr-o replica buna care sa valoreze cat 20 pumni(nu injuraturi). Trebuie sa aiba si ele o slabiciune. Daca le cunosti de mai mult timp ar trebui sa-ti fi dat seama care este aceasta
@Florin Iceman adica din cauza lor sa ratez sansa asta ...adica sa renunt din caua lor la petrecere?. Nici gand
Nu le baga in seama, incearca sa le eviti, adica ele zic niste aberatii incearca nu se le bagi in seama. daca se iau de tine, nu le-o intoarce, nu fi la fel ca ele... o sa vada ca nu au cu cine.si o sa se lase in cele din urma.trebuie doar sa arati ca uh esti mai desteapta ca ele si ca nu bagi in seama orice tampenie. sper ca am ajutat