Te vopsesti cu vopsea de camuflaj militar. Va tot sspun la toti -Relatiile la distanta nu functioneaza.
Sincer asta e cel mai naspa lucru. Mi s-a intamplat de doua ori si nu s-a sfarsit bine niciodata. Ai numa grija sa nu fie totul de fatada(am patit-o la mine in oras cu una).
Ce pot sa iti zic... multa rabdare si treci peste.
E destul de greu, adica chiar daca v-ati vedea, nu ar fi asa de des, si suferinta ar creste, dar intr-un fel, e si un lucru bun. Nu imi place sa judec, dar daca totul e la fatada, si daca, doamne ajuta, e vreun tip din ala, stii tu... Este mult mai usor sa fii pacalita pe internet decat fata in fata. Nu vreau sa sune negativist sau ceva, dar s-au intamplat atatea cazuri grave, si cele mai multe au inceput de pe internet. Cred ca ce incerc sa spun e sa fi totusi prudenta, chiar daca ai incredere in el, pentru siguranta ta. Oricum, puteti sa va vedeti pe skype si din astea, daca nu o faceti deja, ca sa aveti si contact vizual, sau la telefon sa vorbiti, si incet incet, o sa mai treaca din dor. Multa bafta si ai grija de tine
Dragostea asta...de multe ori ne chinuie inimile. Dar de cine vrei sa ascunzi sentimentul? Poate nu e bine sa-l ascunzi. Daca ti-e rusine de sentimentele tale nu poate iesi nimic din relatia asta. Nu trebuie sa te grabesti sa-i faci declaratii de dragoste dar nici sa te rusinezi de ceea ce simti. Fii naturala!
In primul rand, cand iubesti cu adevarat, nu regreti.
Ceea ce spui tu aici, mi se pare a nu fii dragoste, doar o amicitie!