| Andreea150203 a întrebat:

am nevoie de ajutor.
M-am imprietenit cu un baiat din Craiova, iar eu stau in Arad şi na. am ajuns sa fim prieteni foarte buni. Ne spunem te iubesc şi chestii d-astea dragute, dar cateodata nu stiu de ce am senzatia ca e mai mult de atat. cateodata am un semtiment de dor şi regret. nu stiu de ce, dar asa e. imi doresc atat de mult sa-l vad încat doare. toate astea incep a se transforma in durere.
Ce as putea face pentru a ascunde sentimentul de altceva nu doar prietenie?

10 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Te vopsesti cu vopsea de camuflaj militar. Va tot sspun la toti -Relatiile la distanta nu functioneaza.

| CrystyCRS a răspuns:

Cum te cheama?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce te-ar ajuta sa il ascunzi?

| Andreea150203 explică (pentru CrystyCRS):

Ioana, mm. de ce?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și de ce nu mergi până la el sau îi spui lui să te viziteze?
Presupun că ești doar o adolescnetă care se îndrăgostește de orice mișcă, "suferi din dragoste" vreo 2 săptămâni și gata.

| Zaygon a răspuns:

Sincer asta e cel mai naspa lucru. Mi s-a intamplat de doua ori si nu s-a sfarsit bine niciodata. Ai numa grija sa nu fie totul de fatada(am patit-o la mine in oras cu una).
Ce pot sa iti zic... multa rabdare si treci peste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce trebuie sa ascunzi sentimentul? Daca-l ascunzi, nu inseamna ca si dispare.

| Justacrazygirl a răspuns:

E destul de greu, adica chiar daca v-ati vedea, nu ar fi asa de des, si suferinta ar creste, dar intr-un fel, e si un lucru bun. Nu imi place sa judec, dar daca totul e la fatada, si daca, doamne ajuta, e vreun tip din ala, stii tu... Este mult mai usor sa fii pacalita pe internet decat fata in fata. Nu vreau sa sune negativist sau ceva, dar s-au intamplat atatea cazuri grave, si cele mai multe au inceput de pe internet. Cred ca ce incerc sa spun e sa fi totusi prudenta, chiar daca ai incredere in el, pentru siguranta ta. Oricum, puteti sa va vedeti pe skype si din astea, daca nu o faceti deja, ca sa aveti si contact vizual, sau la telefon sa vorbiti, si incet incet, o sa mai treaca din dor. Multa bafta si ai grija de tine

| Lioana a răspuns:

Dragostea asta...de multe ori ne chinuie inimile. Dar de cine vrei sa ascunzi sentimentul? Poate nu e bine sa-l ascunzi. Daca ti-e rusine de sentimentele tale nu poate iesi nimic din relatia asta. Nu trebuie sa te grabesti sa-i faci declaratii de dragoste dar nici sa te rusinezi de ceea ce simti. Fii naturala!

| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand, cand iubesti cu adevarat, nu regreti.
Ceea ce spui tu aici, mi se pare a nu fii dragoste, doar o amicitie!