| brokxy a întrebat:

Am nevoie de niste sfaturi. Am o verisoara si odata i-am scris un mesaj frumos si i-am zis si ca e frumoasa si i-am facut ei si sotului ei un colaj si m-a blocat (pe Facebook) si eu voiam doar sa vad ce face. Si a vazut mesajul. Si mereu cand eu ii dau add pe Facebook, acum am alt cont tot acelasi nume, numele meu, stie ca sunt eu, nu imi accepta cererea si e online si nici cererea tatalui meu. E posibil sa ma deteste? Nu i-am facut nimic, nici o insulta. Totusi mi-a trimis niste haine si cafea. Dar pe Facebook-ul ei tot nu vrea sa ma adauge.Si ma blocheaza daca ii scriu

12 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Nu o mai băga în seamă.
Las-o în pace, dacă ea nu vrea să mai vorbească cu tine nu poți să o obligi.

| StrongHeart a răspuns:

Nu-ti mai bate capu cu oameni care nu te merita, am facut si eu greseala asta. Unii asa sunt, vrei sa ii ajuti sau decat sa vorbesti si te ignora.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numa verisoara nu ti aia, nici incredere in ea pare sa nu aiba si in barbatu ei de recurge la asa ceva, eu zic sa iti vezi de treaba ta si sa nu ii mai trimiti cereri sau sms sau orice altceva, mi se pare umilitor ce faci tu.si inca ceva eu in locul tau nu as acepta nimic de la ea nici un cadou. chiar nu poti trai si sa iti continui viata fara varata? Asa am patit eu cu un ''prieten'' ii trimiteam mesaj pe messenger luni la rand si nu mi-a raspuns, mi-am facut si alt cont tot nu mi-a raspuns, am incercat sa il sun si m-a blocat, pana in final am renuntat mi-am dat seama ca nu mi prieten adevarat si nu l-am mai cautat prefer singuratatea decat neamuri false sau prieteni falsi. asa si tu nu te mai umili, cui ii este dor de tine te va cauta happy

| EmanuelT a răspuns:

Puțini păstrează legătura cu verișorii după o anumită vârstă(să zicem 27)
N-ar avea de ce să te afecteze. Dacă ea poate să te ignore, tu de ce n-ai putea să faci asta?

| minrest a răspuns (pentru EmanuelT):

Cu verii primari se se tine legatura toata viata, nu trage concluzii din cazuri izolate.

| EmanuelT a răspuns (pentru minrest):

Calmează-te
Nu toți țin legătura strânsă cu orice grad de rudenie toată viața
Ăia ce o țin, sunt cazuri speciale

Calmeaza-te tu, nu toti tin relatiile, asa este, nu esti mai prost pentru ca nu le tii; cazuri speciale sunt cei ce NU le tin; trimite-mi si mie referinta, caci eu nu mai dau primul referinte la studii oamenilor neinteresati.

Cine tea supărat așa?rolling on the floor
Am zis eu, sau am dat de înțelez, că ești mai prost dacă îți păstrezi legăturile cu rudele? Nu cred...
Plus că eu îți spun din ce știu eu, ști îmi spui din ce știi tu. La mine, cei mai mulți după o anumită vârstă, nu mai au legătura cu rudele foarte strânsă. Se sun când își aduc aminte, au nevoie de ajutor, sau de zile de naștere.
Nu-i nevoie să facem mare tam tam pentru că unu știe într-un fel și altul știe în alt fel

Exact ce ti-am spus, ai tras concluzii din cazul tau. Am spus ca daca nu ati pastrat legatura cu rudele, nu inseamna ca sunteti mai prosti. Nu sunt suparat, crezi asta pentru ca nu intelegi ca un om poate fi interesat de aspectul teoretic al unei probleme de sociologie.

Mi te bagi acum în teorii...
Păi și de unde până unde faza cu prostia? Aia întreb...
Zi tu că ai mers și te-ai drept Cabral și ai întrebat 100 de români dacă păstrează legătura cu rudele și cei mai mulți țiau dat răspunsuri pozitive.

Studii. In mai multe tari. Sociologie. Iar cu prostia, mai citeste o data; nu esti mai prost decat altii pentru ca nu tii legatura cu rudele.