Numa verisoara nu ti aia, nici incredere in ea pare sa nu aiba si in barbatu ei de recurge la asa ceva, eu zic sa iti vezi de treaba ta si sa nu ii mai trimiti cereri sau sms sau orice altceva, mi se pare umilitor ce faci tu.si inca ceva eu in locul tau nu as acepta nimic de la ea nici un cadou. chiar nu poti trai si sa iti continui viata fara varata? Asa am patit eu cu un ''prieten'' ii trimiteam mesaj pe messenger luni la rand si nu mi-a raspuns, mi-am facut si alt cont tot nu mi-a raspuns, am incercat sa il sun si m-a blocat, pana in final am renuntat mi-am dat seama ca nu mi prieten adevarat si nu l-am mai cautat prefer singuratatea decat neamuri false sau prieteni falsi. asa si tu nu te mai umili, cui ii este dor de tine te va cauta
Puțini păstrează legătura cu verișorii după o anumită vârstă(să zicem 27)
N-ar avea de ce să te afecteze. Dacă ea poate să te ignore, tu de ce n-ai putea să faci asta?
Cine tea supărat așa?
Am zis eu, sau am dat de înțelez, că ești mai prost dacă îți păstrezi legăturile cu rudele? Nu cred...
Plus că eu îți spun din ce știu eu, ști îmi spui din ce știi tu. La mine, cei mai mulți după o anumită vârstă, nu mai au legătura cu rudele foarte strânsă. Se sun când își aduc aminte, au nevoie de ajutor, sau de zile de naștere.
Nu-i nevoie să facem mare tam tam pentru că unu știe într-un fel și altul știe în alt fel
Nu o mai băga în seamă.
Las-o în pace, dacă ea nu vrea să mai vorbească cu tine nu poți să o obligi.
Nu-ti mai bate capu cu oameni care nu te merita, am facut si eu greseala asta. Unii asa sunt, vrei sa ii ajuti sau decat sa vorbesti si te ignora.