Este un cadou foarte frumos si potrivit pentru craciun.Mesajul pe care vrei sa i-l scrii este foarte original si romantic.100 % ii va place!
E superba ideea. Cred ca o sa ii placa la nebunie.Eu ti-as da un sfat. In loc sa scrii: "Tu esti tot ce mi-am dorit Craciunul acesta!" scrie mai bine "Tu esti tot ce mi-am doritde Craciun!" Nu de alta, dar unii baieti analizeaza tot, toate cuvintele si poate se ia de tine si ti-a spune:numai Craciunul acesta? In rest e oidee foarte frumoasa si originala.
Este un cadou foarte frumos! Lasa emotiile, ii va placea sigur.
In legatura cu partea a doua, cu "tu esti tot ce mi-am dorit Craciunul acesta" nu stiu daca e indicat. Ai spus ca sunteti impreuna de putin timp. Sa nu pari overly attached girlfriend. Cred ca poza cu voi transmite mesajul suficient parerea mea
Am fost 3 luni împreuna, ne-am despărțit si acum după o luna ne-am împăcat din nou. Deci crezi ca ii pot scrie?
O sa ii dai cadoul de Craciun, mai e ceva timp pana atunci. Spun sa astepti sa vezi cum va intelegeti si daca tu consideri ca merita asta din partea ta (iti dai seama ca se va umfla putin in pene spunandu-i ca el e tot ce ti-ai dorit de Craciun), atunci cred ca merge. Insa precizarea facuta de @Deyutzicaa e foarte buna. "Tu esti tot ce mi-am dorit de Craciun" suna mult mai bine. >
Atunci imi mentin parerea. Daca tu consideri ca merita, sigur
Eu cred ca daca te iubeste, ii va placea orice cadou ii faci, oricat de mic sau mare ar fi el(cadoul).
Globul ala mai salveaza un pic situatia, dar e penibil sa ii daruiesti celui cu care esti de atat de putin timpo chestie care contine o poza cu voi! De ce toate fetele au tendinta asta? Poza, poza in rama, tricou cu poza..bla bla? Nu cumva sa scapati vreo ocazie sa va strecurati si voi acolo, pana si intr-un cadou...in fine.Trebuie sa intelegi ca baietii nu sunt tocmai incantati de astfel de cadouri, nu sunteti casatoriti ..Si sunt fata!
Buna! E un cadou frumos, romantic, care ii va placea cu siguranta. Da, mesajul mai potrivit mi se pare: "Tu etsi tot ce imi doresc de Craciun", pentru ca sa nu poata el interpreta ca la viitorul Craciun nu veti mai fi garantat impreuna. Sarbatori fericite!