Sincer,parerea mea este sa nu te implici prea mult in relatia asta.In momentul de fata si eu sunt in ''proces"de schimbare cu o persoana care imi este draga(aici ma refer la droguri)si duc lupta asta de 1 an de zile.E foarte greu... Daca vrei sa vb mai multe lasa-mi id-ul la mesaje si as fi bucuroasa sa vorbim mai multe
Nu e nici un dubiu, de schimbat se poate schimba, total! Poate sa se transforme in cel mai bun om din lume. Sint o multime de exemple de oameni care s-au schimbat in bine de-a lungul timpului.
Dar, poti fi sigura ca si tipul cu care stai acum se va schimba? Viata linga un astfel de om, care are la activ droguri si tentative de omor, este o loterie. Daca tipul se schimba sincer poate sa fie frumoasa, daca nu se schimba poti sa ajungi la 2 metri sub pamint omorita, eventual si copiii vostri, de omul caruia i-ai acordat incredere.
Faptul ca este nervos si se comporta urit cu persoanele din jur este un semn ca NU se schimba. Mai tirziu, cind el va sti ca nu il mai poti parasi, va ceda nervos si in fata ta.
Concluzia o tragi singura...
Iata cate calitati trebuie sa aiba un baiat pentru ca tu sa-l iubesti. De ce sa se schimbe? Lasa-l asa si du-te!
Buna.
Este un subiect foarte delicat, ai grija! Nu incerca sa te desparti de el in aceste momente pentru ca s-ar putea sa vrea sa se razbune pe tine.
Eu nu stiu daca se poate schimba. S-a purtat vreodata urat cu tine? Te-a amenintat sau a incercat sa te loveasca?
Daca sunteti impreuna de o luna nu il iubesti...eu in locul tau ma's desparti de el deoarece la ce nebunii a facut mi-ar fi frica sa nu ma agreseze.Nu se poate schimba atat de repede.Iti spun eu ca daca se drogheaza nu se va lasa.O intrebare..Cati ani ai si cati ani are el? asa te pot ajuta mai mult;* ai grija ce faci si sa nu regreti la sfarsit
El are 24 de ani si eu 19
Ai grija ce faci...eu in locul tau nu as mai sta cu el, mi-ar fi frica si daca nu il iubesti