| yone20 a întrebat:

am nevoie de un sfatbig grin am un prieten de o luna si ne intelegem bine, doar ca el are destul de multe probleme, a fost acuzat de vatamare corporala grava si tentativa de omor si pe laga asta a fost prins si cu droguri, a facut puscarie 6 luni iar acum s-a mai linistit.El spune ca vrea sa se schimbe si ma roaga sa il ajut. Intrebarea mea este, un astfel de om se poate schimba? sa raman alaturi de el sau sa ma despart pana nu trece mai mult timp si sa ma atasez de el mai mult?

Răspuns Câştigător
| gabi1203 a răspuns:

Sincer,parerea mea este sa nu te implici prea mult in relatia asta.In momentul de fata si eu sunt in ''proces"de schimbare cu o persoana care imi este draga(aici ma refer la droguri)si duc lupta asta de 1 an de zile.E foarte greu... Daca vrei sa vb mai multe lasa-mi id-ul la mesaje si as fi bucuroasa sa vorbim mai multe

15 răspunsuri:
| yone20 explică (pentru gabi1203):

Mersi mult...chiar as vrea sa mai vorbesc cu tinehappy

| khaori a răspuns:

Buna.
Este un subiect foarte delicat, ai grija! Nu incerca sa te desparti de el in aceste momente pentru ca s-ar putea sa vrea sa se razbune pe tine.
Eu nu stiu daca se poate schimba. S-a purtat vreodata urat cu tine? Te-a amenintat sau a incercat sa te loveasca?

| yone20 explică (pentru khaori):

Se comporta frumos cu mine si vorbeste frumos, nu a incercat pana acum sa-mi faca rau deloc, dar am observat ca se comporta destul de urat cu persoanele din jurul lui si se enerveaza foarte repede.

Nu mi se permite sa las id-ul la mesajesad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista si oameni care s-au schimbat in astfel de cazuri insa exista si vorba aceea "naravul din fire nu are lecuire" si nu cred ca a fost spusa degeaba. Be careful!

| Costache_Tin_1956 a răspuns:

Iata cate calitati trebuie sa aiba un baiat pentru ca tu sa-l iubesti. De ce sa se schimbe? Lasa-l asa si du-te!

| isabellamonica a răspuns:

Daca sunteti impreuna de o luna nu il iubesti...eu in locul tau ma's desparti de el deoarece la ce nebunii a facut mi-ar fi frica sa nu ma agreseze.Nu se poate schimba atat de repede.Iti spun eu ca daca se drogheaza nu se va lasa.O intrebare..Cati ani ai si cati ani are el? asa te pot ajuta mai mult;* ai grija ce faci si sa nu regreti la sfarsit

| yone20 explică (pentru isabellamonica):

El are 24 de ani si eu 19happy

| Jardelin a răspuns:

Nu e nici un dubiu, de schimbat se poate schimba, total! Poate sa se transforme in cel mai bun om din lume. Sint o multime de exemple de oameni care s-au schimbat in bine de-a lungul timpului.

Dar, poti fi sigura ca si tipul cu care stai acum se va schimba? Viata linga un astfel de om, care are la activ droguri si tentative de omor, este o loterie. Daca tipul se schimba sincer poate sa fie frumoasa, daca nu se schimba poti sa ajungi la 2 metri sub pamint omorita, eventual si copiii vostri, de omul caruia i-ai acordat incredere.

Faptul ca este nervos si se comporta urit cu persoanele din jur este un semn ca NU se schimba. Mai tirziu, cind el va sti ca nu il mai poti parasi, va ceda nervos si in fata ta.

Concluzia o tragi singura...

| Petrica44 a răspuns (pentru yone20):

Parerea mea este sa-ti gasesti un baiat serios, sanatos (la cap si trup), de varsta apropiata tie.Mai devreme sau mai tarziu, agresivitatea lui se va intoarce si impotriva ta.SIGUR!

| Anonima264 a răspuns:

Doamne feresteste!
Nu este deloc bine sa fii cu un astfel de om!

| isabellamonica a răspuns (pentru yone20):

Ai grija ce faci...eu in locul tau nu as mai sta cu el, mi-ar fi frica si daca nu il iubestistraight face

| gabi1203 a răspuns:

Sunt curioasa ce ai hotarat pana la urma? cum stau lucrurile?

Pana acum e bine...am hotarat sa-i dau o sansa, sa-l ajut sa se schimbe.deja apar unele schimbari, sta mai mult acasa, nu mai fumeaza asa mult si de doua saptamani a renuntat si la droguri(nu stiu pentru cat timp, dar se vede ca isi doreste sa se schimbe).

| gabi1203 a răspuns (pentru yone20):

Ma bucur... sper sa fie bine.Ai grija de tine