Cred ca este o consecinta a bolii de inima de care suferea, dar poate fi si de la vremea mai rece de afara, la momentul decesului a ramas cu o irigare mare a tesutului de pe obraji.
Condoleante!
Unele persoane cand au tensiune li se inrosesc obrajii, urechile... poate si bunica-ta, inaintea decesului, o fi avut tensiunea mare daca ai tot zis ca suferea de o boala a inimiii, iar dupa deces sangele nu mai circula si i-a ramas tesutul fetei irigat cu sange, cum ti-a spus cineva mai devreme.
Este ciudat, eu nu am mai vazut pe cineva mort cu obrajii rosi, eventual vineti.
Condoleante. Pune flori la mormantul ei si vezi daca raman mult timp frumoase si inflorite.
Nu stiu ce sa spun, dar am auzit mai demult ca daca un om moare si ajunge in Rai, se arata semne de sus. Nu stiu daca asa e, tu iti cunosteai bunica, dar sper sa fi ajuns in Rai la Iisus Hristos si sa ajunga foarte multi in Rai la momentul trecerii dincolo chiar toti. Toti suntem copiii lui Dumnezeu Tatal cel din ceruri si ne iubeste pe toti enorm.
Singurul care ne poate primi in Rai este Iisus Hristos.
Atunci, in afara de explicatiile stiintifice, exista si cele de natura duhovniceasca si anume ca bunica ta o fi murit cu gand senin si inima buna. Sunt oameni care sunt desfigurati la chip dupa moarte dar si oameni carora li se insenineaza fata. Multe marturii spun ca dupa moarte se reflecta pe chip sufletul omului