Poate sa-ti vina cat mai curand. nu fi nerabdatoare! e prea frumoasa perioada fara menstruatie.
Foarte curând. Exista cateva semne care iti pot indica faptul ca ciclul menstrual ar putea veni in curand: par pubian, par la subrat, cresterea sanilor si scurgeri vaginale. Media de varsta la care apare primul ciclu menstrual este 12 ani, dar poate aparea oricand intre 9 si 15 ani. Daca ti se pare ca este ceva in neregula cu organismul tau, nu ezita sa te consulti cu medicul de familie pentru a fi sigura ca totul este ok.
Iti vine cat de curand. Profita de vremurile astea, ca ai sa te saturi de ciclu. Nu va fi o placere, daca asta crezi.
Itreabati mama nu este garantat da s-ar putea sa iti vina si tie la aceiasi varsta
Singura persoana de pe fata pamantului, care iti poate spune cu exactitate cand iti vine menstruatia, este mama ta, pentru ca o mostenesti genetic si menstra ta, vine la aceeasi varsta la care i-a venit ei.
Ar cam fii timpul sa discuti cu mama ta, aceste probleme!
Nu-i chiar asa, nici eu nu mi-am mostenit mama nici fiica mea nu m-a mostenit pe mine, in legatura cu acest aspect, nu este ceva fix precum grupa sanguina