| irina4219 a întrebat:

Buna! Am o întrebare legată de un cadou, este ok ca un băiat sa primească de la iubita sa pe lângă altceva și niște dulciuri cum ar fi bomboane sau lasă o impresie proastă? Vreau păreri de la băieți, mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Violleta loveste din nou! Ca si "copilas" de 42 de ani pot spune ca nu m-ar deranja deloc daca as primi bomboane, cu conditia sa nu fie niste mizerii ieftine. Nu ca ma dau in vint dupa marci de prestigiu, nu e musai sa fie Godiva sau Lindt, ci fiindca sunt oarecum atent la ce mizerii bag in mine. Iar dulciurile, desi nesanatoase per total, sunt una dintre placerile mele vinovate. >> Daca zici ca nu stii ce ar merge pe linga un tricou pentru un individ de 19 ani, permite-mi sa iti sugerez un after shave/parfum.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, doar daca este inca copilas acest baiat.

| irina4219 explică (pentru Violleta2022):

Buna Violeta! Are 19 ani iubitul meu, nu am nicio idee de cadou, mă gândeam la un articol vestimentar, am și găsit un tricou destul de dragut, dar nu știu ce pot sa iau pe lângă, nu pot merge cu atât. Idei?

| Violleta2022 a răspuns (pentru irina4219):

Uite cateva idei:
Un inel sau o bratara de argint, foarte populare printre tineri
Un portofel de piele
Un fular si o pereche de manusi
O camasa moderna
O curea de piele
un gadget electronic care-i place, daca stii ce-si doreste

| carevaescu a răspuns:

Dulciurile nu au cum sa lase o impresie proasta.

Norocosul de el happy

| ganeamariandumitru a răspuns:

E bine să dai și dulciuri sau fructe.

| mi25 a răspuns:

Iubita trebuie sa-i cunoasca gusturile lui: daca ii plac dulciurile se poate, dar eu nu as recomanda.
Violleta a facut o lista, cu care sunt de acord, mai putin cu inelul. Inelul obliga si se daruieste de regula de baiat, nu de fata.
Dar atunci nu mai merge tricoul.
Lang tricou merge un animalut de plus sau alt material, care sa-l reprezinte.

| CleanHeart a răspuns:

Sunt ok gesturile astea mici și frumoase, e un lucru foarte drăguț pe care eu îl susțin din tot sufletul.