Depinde dacă tu ești împăcată cu aceasta situație sau nu si depinde și cât de mult îl iubesti. Personal m-am așteptat de la partenerul meu sa aibă și facultate. Nu a avut la început dar a făcut-o mai tarziu.
In locul tau as incerca să-l conving să-și ia Bacul pentru că sunt multe posturi unde nu îl angajează fara Bacalaureat.
In general e bine ca într-un cuplu ambii sa aibă același nivel de inteligență.
Nu inteleg cum bacul ar putea defini ce fel de persoana esti, bravo lui ca vrea sa munceasca si nu sa stea pe banii parintilor. Sa stii ca exista si persoane cu bac care muncesc pentru 14 mil in Auchan.
Eu..nu..deoarece acum depinde si te tine.tu il placi? mie sincer nu imi plac baietii care nu au luat Bac-ul. sper ca te-am ajutat
Eu zic sa te desparți de el doar daca nu îl mai iubești.
Și discuta cu el. Intreaba-l cine crede că-l angajează fara bac. Adică a învățat aproape 12 ani pentru nimic? In ziua de azi e greu de găsit ceva de lucru și cu facultate. Daca a putut merge 12 ani la școală eu zic că ar putea să mai meargă măcar să ia bacul.
În primul rand poți face bani si fara bac. Daca noi ne-am înțelege bine si n-am iubii cu adevarat nu vad de ce ne-am desparți. Eu mi-as termina scoala si, iar el si -ar începe dinainte cariera, dar asta nu ar fi o problema care sa stea in calea noastra.
E decizia lui până la urmă daca il iubești esti langa el indiferent daca vrea sau nu să ia bacul. Daca el asta are in cap iti zic eu ca nimeni nu poate să il facă sa inteleaga cat este de important.Tu fiind iubita lui e normal să il ajuti să ii spui mereu ca bacul este foarte important pentru o carieră dar daca el nu intelege nu ai ce să faci...Nu te despărți de el pentru asta.e pacat.da bacul e important dar nu poate distruge o iubire atat de frumoasă intre voi. Daca chiar sunteti meniti unul pentru celalalt sunt sigură ca o să va descurcați de minune in viitor
Nu sunt fata dar aa nu iti dai bacul e o prostie si sn de lipsa de seriozitate. Fara bac nu te ia nici la McDonalds. Si nu va fi frumos sa lucre in constructii sau la fabrica o viata intreaga.
Pai asta zic, ca nici bacul si nici facultatea nu-ti pot asigura un salariu decent in viitor. Eu acum nu zic sa stai cu un 'vagabont' care nu stie ce vrea in viata, dar daca are un plan, o idee macar pe care o poate realiza si fara studii superioare eu as zice sa-i mai acorzi o sansa, nu cred ca o foaie de hartie defineste caracterul omului. Uite, de exemplu eu sunt destul de sigur ca n-o sa pot obtine diploma de bac din cauza matematicii, sunt praf si de abia fac si eu de un 5 ca sa trec. L-ai intrebat de ce nu vrea sa-l dea? Poate e si el sigur ca nu va lua bacul la o anumita materie.
Da. Pentru ca ajunge un fraier ce nu poate sa se intretina singur si a facut 12 ani de scoala degeaba. Daca invata sa spun, de nivel mediu in astia 12 ani lua cu usurinta bac-ul (ca nu e cine stie ce greutate sa il iei si asta si cu nota mare ) dar nah. Unii vin la scoala doar ca sa faca glume sau se comporta de parca sunt in vacanta. :/
Daca as tine cu adevarat la el, nu m-as desparti de el si l-as convinge sa mai rabde un pic si sa nu renunte la scoala, mai ales ca mai sunt 2 luni si termina liceul, BAC-ul fiind indispensabil pentru un trai decent si un viitor mai bun.
Nu as renunta la el daca am sentimente sincere.
Nu ai de unde sa stii ce probleme are el de vrea sa renunte si sa mearga la munca o fi avand probleme financiare.
Eu m-as desparti pentru ca daca nu are bacul luat inseamna ca nu e de un nivel intelectual la care ma astept de la partener, plus ca va fi un model negativ pentru copii.
La cati romani au plecat din tara si e criza de muncitori de bac ii doare in 9 pe toti. Salariu e la fel de prost ca e cu studii sau fara. Cine are bani de bani e interlop sau prost cu 4 clase prin primarie sau guvern aranjat de o ruda
Nu sunt fată, dar mi-a atras atenția întrebarea ta. Primește te rog răspunsul meu, dacă acesta îți va atrage atenția.
Dragostea nu ține cont de nivelul de inteligenta; nici de statutul social, si nici de starea materială.
In dragoste ru l-ai iubi si încuraja să meargă mai departe, si tot din dragoste pentru tine el va da si bac-ul.
Eu nu cred ca el nu ar vrea să îl dea. Este ceva ce îl împiedică. Depinde de tine dacă în astfel de cazuri vei fi pentru el un ajutor potrivit asa cum spune Biblia, sau... nu.
Oricum te vei desparti de el dupa ce ajungi la facultate lol, deci de ce sa prelungesti suferinta? Cu cat mai repede, cu atat mai bine
Nu ai spus cu ce se ocupa, dar probabil nu este ceva de viitor.
Daca vrei sa mergi la facultate si el nu da macar Bacu, nu este treaba buna.
Acum majoritatea oamenilor isi urmaresc interesele, el se va mandri cu tine, dar tu cu el.
Important in viata este sa stii o meserie foarte bine.Angajatorii sunt satui de CV-uri si ingineri fara habar.Pacat ca nu mai sunt scolile profesionale unde tinerii sa poata invata o meserie, sa se angajeje sa le placa ceea ce fac.Dar asa a hotarat ministerul invatamantului.Concuzia este ca daca ii place sa munceasca.e un lucru bun.
Eu daca as fi fost in situatia ta probabil ca as ajunge sa ma despart. Mi se pare lenes un om care ajunge pana la BAC si dintr-o data nu mai are chef sa invete ca sa il ia. Adica ne inecam ca tiganu la mal, cum s-ar spune. Muncim 12 ani ca sa ne c***m pe ei pe ultima suta de metri. Daca munceste nu poate invata, sau cum? Sau nu mai putea amana munca inca 5-6 luni pana termina liceul? Nu, eu nu as vedea cu ochi buni un partener de genul. Iar rahaturile gen "daca il iubesti ii stai alaturi" sunt bullshituri adolescentine facute de copii care nu au habar ce inseamna o rata la casa, o chirie, un copil, niste facturi la gaze si o masina. Cat esti tanar si nelinistit nu te intereseaza de probleme de genul...dar odata ce inaintezi in varsta devine o problema. Plus, desi suna poate putin superficial, gandeste-te ca tu prinzi un post misto, intr-un birou sau ceva si esti inconjurata de oameni culti, cu bani, la 4 ace, iar partenerul tau lucreaza intr-un service auto ....sunt practic doua lumi diferite si e foarte greu sa le imbini armonios. Si nu, nu am nimic cu muncitorii auto, vreau doar sa evidentiez ca intr-un cuplu e bine ca cei doi sa fie cat de cat similari cam in toate. Altfel intervin probleme.
anonim_4396 întreabă: