| Mrrobot397 a întrebat:

Bună, am o întrebare pentru toate sexele masculine și feminine.

Sunt cu iubita mea de 11 luni, curând o să facem un an, am cerut o de soție când am făcut 6 luni.

Aș vrea să fac pasul următor în relație să oficializez această chestie făcând o nuntă, și starea civilă tot ce ține de acest subiect

Da-ti-mi un sfat cum să vorbesc cu ea să nu pun presiune pe ea

Simt personal să fac acest lucru, simt ca vreau să mi petrec toată viața lângă femeia asta însă nu vreau să pun presiune mare pe ea

Ea în septembrie face 18 ani devine majoră.

8 răspunsuri:
| Madaxo97 a răspuns:

Pai daca a acceptat cererea in căsătorie propune-i sa faceți si nunta cat mai repede, cu toate ca sunteți cam tinerei, dar atât timp cat devine majora si vrea si ea, nu vad de ce nu ați face si nunta. Întreab-o dacă vrea nunta după ce face 18 ani

| dullcat a răspuns:

Buna.Mie mi se pare ca tare va pripiti...mai intelept este sa va cunoasteti macar 2-3 ani si abia apoi sa va aruncati la casatorie si alea alea, dupa ce trece norisorul ala pufos care invaluie orice relatie la inceput, facand totul sa para idilic, perfect, frumos.

| Ade4ever2389 a răspuns:

Aici ii dau dreptate lui Dullcat.Mi se pare putin cam prea repede, o nunta ar trebui facuta dupa minim 2 ani dupa ce v-ati cunoscut.
Nu vreau sa te descurajez, dar poate iubita ta nu e fair si nunta devreme e cam riscanta, dupa daca va veti certa e complicat cu divortul.
Plus ca ea e cam tanara, mai asteapta minim 2 ani. Dupa va fi privita urat de societate daca se va casatori atat de devreme.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca o iubesti, las-o sa-si termine lceul si sa ia BAC-ul ca asta va regreta toata viata.
Mai ai rabdare ca nu ti-o fura nimnei, macar pana isi termina liceul, abia aveti timp sa va cunoasteti mai bine.

| Miruna333 a răspuns:

Este mult prea devreme si s-ar putea sa regretati. Iti poti petrece toata viata langa ea si fara nunta. Sunteti logoditi macar. Nu se schimba nimic daca va casatoriti. Multi simt sa faca lucrurile astea cam rapid si nu se duce la nimic bun. Asteapta 3-5 ani si vezi daca va mai doriti acest lucru.

| Mosotti a răspuns:

Stii cum e aia "barbati, insurati-va, nici un barbat nu trebuie sa ramana nepedepsit". Nu am scos eu vorba asta. Asta e valabil si pentru femei.

Pai nu pune presiune, daca simti ca ea inca nu vrea, lasa asa, ce conteaza actele? Nu puteti sta si asa un timp? Actele nu schimba nimic.
De ce te grabesti?
Stii tu ca stai toata viata cu ea, nu stii, prezentul conteaza, ce va fi va fi.

Pai asa se face? Ceri omul in casatorie dupa 6 luni? Nici nu-l cunosti bine. Fata e mai matura ca tine daca nu a vrut.

Sa locuiti si impreuna un timp sa vedeti cum va intelegeti, ca una e sa va intalniti asa la sexane si distractie si atat, si alta e sa stai cu omul ala sa vezi cum e, ca viata nu e doar distractie cum vezi tu acum.

| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

Si daca o fura sau nu altul, o fura oricum, si cu acte si fara, deci actele nu schimba nimic. Se grabeste si nu e bine.

| Mosotti a răspuns (pentru dullcat):

El se arunca, nu ea, ea nu a avut, el i-a zis de 5 luni.
I-a dat un sex acolo, lugu lugu si gata, el vrea sa se insoare, de parca viata e doar sex si distractie cum vede el acum.

Trebuie sa cunoasca omul, nu asa gata hai sa ne insuram.
Sa locuiasca si impreuna macar un an, sa vada cum e, nu doar la distractie, ca asa cand nu stau impreuna vezi doar partea frumoasa la celalalt, sa vedem impreuna cum e, cand sunt treburi de facut in casa, etc, etc.