Poate e vina ta pentru ca ai uitat messengerul conectat cand ai plecat de la ea. Nu stiu, mai gandeste-te, e pacat sa pierzi o prietena!
Tu nu vrei sa o mai vezi... Dar tu, ca ai intrat cu un alt ID, probabil al altuia? Ce ar zice acea persoana despre tine? Ar trebui sa o ierti, chiar daca ce a facut a fost ceva f urit, dar tocmai pentru ca si tu intri cu alt ID.
Acela era un id de al meu! ca am mai multe! :*
Staaaai, sa inteleg si eu... Adica tu esti atat de suparata pentru o amarata de adresa de mess?
Te-ai gandit, ca atunci cand ai plecat ai lasat messu deschis, pe id-ul tau, si ea nici nu a umblat la pc, ci a vazut mai tarziu si apoi si-a dat seama?
Hai ma, e doar o amarata de adresa de mess, nu stiu ce va e asa draq la ea, de parca ti-ar fi injurat toti prietenii, sau de parca ti-a facut ceva grav de chiar nu merita sa mai vb cu ea
Dar doar pentru ca a stat pe adresa ta... asta e o prostie copilareasca, de copii de 5 ani.
Ar trebuii sa-ti ceri scuze ca te-ai suparat dintr-un nimic.
Sunteti doar niste copile inconstiente care nu aveti habar ce e aia prietenia .
Si nu ar trebui sa o ierti. Si mie o prietena mi-a dat id ei dar nu i-am facut ravagii si nici nu am vorbit cu persoanele care se bagau in seama cu mine. Asta spune multe despre prietenia voastra, despre felul ei si despre neatentia ta. Trebuia sa debifezi casutele de la mess inainte sa intri.
Ce prostie, te lasi controlata de emotii, vei sfarsii urat daca continuii sa te lasi controlata de emotii, poti sa ajungi la boli psihice daca judeci asa, e o mare prostie de asemenea sa judeci pe cineva pentru un amarat de id de messenger, in special o prietena
Iti urez multa sanatate si incearca sa judeci altfel
A injurat 30 de prieteni? atunci nu are nici o logica, daca avea pica pe tine
In primul rand nu-ti zicea ca e ea, dar chiar daca nu-ti zicea, era imposibil sa-ti fi intrat altcineva pe email, cu alte cuvinte descurca-te
In primul rand tu ai fost de vina deoarece trebuia sa dai sing out si sa debifezi "remember my ID & password" si in al doilea rand ar trebui sa te gandesti de 2 ori inainte sa te superi pe cineva, mai ales daca-ti e prieten.
LOL )... Te superi din prostia asta? . Daca ai lasat mess-ul deschis nu-i vina ei ci e vina TA! Tu nu stii sa inchizi mess-ul cand stingi PC-ul sau il lasi aprins sa consume curentul degeaba?
OMG... Ce lume proasta
In primul rand eu stiu ca l-am inchis! si in al doilea rand nu e doar o prostie....pentru ca a injurat cam 30 de prieteni!