| Onica_Cassy_1993 a întrebat:

am o mare dilema! astazi am fost la o prietena si am intrat pe messenger! nu stiu cum dar cand am ajuns acasa ea era pe id-ul meu(eu eram conectata pe altul) si dupa un timp mi-a spus ca e ea! acum eu nu vreau s-o mai vad! ce credeti? ar trebui s-o iert? eu cred ca nu!

Răspuns Câştigător
| YoDeea99 a răspuns:

Poate e vina ta pentru ca ai uitat messengerul conectat cand ai plecat de la ea. Nu stiu, mai gandeste-te, e pacat sa pierzi o prietena!

10 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Staaaai, sa inteleg si eu... Adica tu esti atat de suparata pentru o amarata de adresa de mess?
Te-ai gandit, ca atunci cand ai plecat ai lasat messu deschis, pe id-ul tau, si ea nici nu a umblat la pc, ci a vazut mai tarziu si apoi si-a dat seama?
Hai ma, e doar o amarata de adresa de mess, nu stiu ce va e asa draq la ea, de parca ti-ar fi injurat toti prietenii, sau de parca ti-a facut ceva grav de chiar nu merita sa mai vb cu eastraight face
Dar doar pentru ca a stat pe adresa ta... asta e o prostie copilareasca, de copii de 5 ani.
Ar trebuii sa-ti ceri scuze ca te-ai suparat dintr-un nimic.

| Kyrie a răspuns:

Ce prostie, te lasi controlata de emotii, vei sfarsii urat daca continuii sa te lasi controlata de emotii, poti sa ajungi la boli psihice daca judeci asa, e o mare prostie de asemenea sa judeci pe cineva pentru un amarat de id de messenger, in special o prietena

Iti urez multa sanatate si incearca sa judeci altfel

| JamilaGizeh a răspuns:

Inainte sa pleci ai iesit de pe mess sau ai ramas online?

| oOSkyTeamOo a răspuns:

LOL rolling on the floor)... Te superi din prostia asta? straight face. Daca ai lasat mess-ul deschis nu-i vina ei straight face ci e vina TA! Tu nu stii sa inchizi mess-ul cand stingi PC-ul sau il lasi aprins sa consume curentul degeaba?straight facestraight facestraight facestraight face

OMG... Ce lume proasta straight face

| Onica_Cassy_1993 explică (pentru oOSkyTeamOo):

In primul rand eu stiu ca l-am inchis! si in al doilea rand nu e doar o prostie....pentru ca a injurat cam 30 de prieteni!

| EmaEmax a răspuns:

In primul rand tu ai fost de vina deoarece trebuia sa dai sing out laughing si sa debifezi "remember my ID & password"winking si in al doilea rand ar trebui sa te gandesti de 2 ori inainte sa te superi pe cineva, mai ales daca-ti e prieten.

| Kyrie a răspuns:

A injurat 30 de prieteni? atunci nu are nici o logica, daca avea pica pe tine

In primul rand nu-ti zicea ca e ea, dar chiar daca nu-ti zicea, era imposibil sa-ti fi intrat altcineva pe email, cu alte cuvinte descurca-te laughing

| cristi202 a răspuns:

Tu nu vrei sa o mai vezi... Dar tu, ca ai intrat cu un alt ID, probabil al altuia? Ce ar zice acea persoana despre tine? Ar trebui sa o ierti, chiar daca ce a facut a fost ceva f urit, dar tocmai pentru ca si tu intri cu alt ID.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti doar niste copile inconstiente care nu aveti habar ce e aia prietenia straight face.
Si nu ar trebui sa o ierti. Si mie o prietena mi-a dat id ei dar nu i-am facut ravagii si nici nu am vorbit cu persoanele care se bagau in seama cu mine. Asta spune multe despre prietenia voastra, despre felul ei si despre neatentia ta. Trebuia sa debifezi casutele de la mess inainte sa intri.

| Onica_Cassy_1993 explică (pentru cristi202):

Acela era un id de al meu! ca am mai multe! :*