Mi-ar fi facut placere sa nu iti fi luat nimic daca era dupa mine, stii cum e, nemultumitului ii se ia darul. Daca tu nu apreciezi acest lucru inseamna ca stai cu el doar pe interes, de ce nu i-ai cerut mamei tale sa iti cumpere exact ce iti doresti?
Ai grija, poate si iubitul tau se va enerva si te va lasa pe drumuri, cu telefonul pe care l-ai avut cand l-ai cunoscut.
Ai bani să-ți iei un 16 pro max? Dacă nu atunci taci și mulțumește-te cu ce ai primit. Meritai sa nu primești nimic cu gândirea asta proastă. Sper sa fie o gluma dar dacă nu e, ai ceva grav la cap.
Având în vedere că este un cadou, îl poți accepta și nu îl folosești. Probabil o să te întrebe motivul și îi poți spune că nu te poți acomoda cu el. Sau poți să refuzi frumos cadoul sub pretextul că este prea scump și nu poți accepta.
Sau accepți cadoul și îi propui să faceți retur și să luați un promax iar diferența de bani o pui tu din banii tăi.
Succes!
Incă o certitudine că majoritatea fetelor/femeilor sunt materialiste in relatia lor cu un baiat/barbat.
Nu esti sotia lui, pentru ca sa bage bani in ceva ce nu e sigur.
Nici eu, pana nu e ceva sigur, fata mai mult de o ciocolata sau flori de maxim 20 lei nu merita.
Mi se pare ca iti bati joc de el ca o copila rasfatata si razgaiata. Mergi la munca si ia-ti ce telefon de fite vrei tu!