Nu ai de ce sa rupi legătura dar ar fi bine sa ii spui și ei și părinților tai ce ai scris tu aici.
Problema aici e relatia ta cu familia nu lasa ca afacerile lor sa va distruga relatia. Funda?
Buna,sunt Mira.Din cunostintele mele,pe alocuri limitate din domeniul psihanalizei,povestea ta are elemente care tin de domeniul fictiunei,probabil esti intens influentat de lumea cinematografica, sau poate cea a literaturii. Problemele cu parintii tai probabil exista, dar nu la un nivel atat de grav, iar atasamentul tau fata de profesoara ar putea fi strigatul tau de ajutor, nevoie de a fi inteleasa legatura ta care pentru marea masa a populatie e inadecvata. Nu o sa critic asta, parerea mea e una diferita, dar daca vrei sa primesti ajutor releateaza situatia, atat sentimentele tale intr-un mod mai putin fictional. Esti o persoana grozava probabil, nu ai nevoie de imagini fictionale sa fii ascultat.
Avand in vedere cat fura parintii tai si ce ''jmenozeli'' mai fac (iti dai seama ca pilele alea nu sunt facute asa, din prietenie) iti propun sa-i lasi reaq (chiar daca ai fost crescuta in puf) si sa-ti gasesti o persoana de sex masculin, care sa insemne ceva pentru tine. Nu ca sa le demonstrezi regilor asfaltului (sau gazelor sau ce naiba contracte cu statul mai au ai tai) ca gresesc, ci ca sa te simti TU implinita.
Las-o pe profa sa resipre.
Cateodata e mai usor sa vorbesti cu persoanele straine decat cu parintii.Pastreaza legatura.
Buna, de unde stii ca parintii ei fura? De ce toata lumea are impresia ca toti cei care au o siuatie financiara buna sunt si niste hoti. Si eu provin dintr-o familie instarita cu o pozitie sociala, dar nu cred ca ai mei au furat ca sa ajuga unde sunt in acest moment, trebuie sa muncesti ca sa obtii ceva. Cat despre pile, poti avea pile doar prin cunostinte nu trebuie sa faci magarii.
Buna. De unde stii ca parintii ei fura? Pe baza a ce dovezi afirmi acest lucru? Si eu provin dintr-o familie instarita, dar nu cred ca ai mei au ajuns sa aiba o asa avere si o pozitie sociala pentru ca au furat. De ce aveti impresia ca pentru a, ajunge sa ai o situatie financiara buna trebuie sa furi. Parintii mei ambii sunt arhitecti, detin o firma de arhitectura in Anglia si una de constructii plus alte mici afaceri si in tara, dar pentru a, avea ceea ce au sunt sigura ca au muncit, nopti intregi au lucrat la proiectarea cladirilor pentru as putea deschide propria lor afacere. Nu trebuie neaparat sa furi ca sa ajungi cineva. cat despre faptul ca cei cu bani traim in puf nu este asa simplu. Suntem etichetati in ziare, reviste la TV "copii de bani gata", si de multe ori suntem carcterizati dur fara a ne cunoaste... Am avut parte de tot ce ne-am dorit, masini, telefoane ultima fita, calatorii prin diferite tari si tot asa. Stii ce ne-a lipsit si ne va lipsa nou mereu prezenta parintilor, ei fiind prea ocupati de afacere. Eu una am fost crescuta de bone, uneori ma intreb de ce m-au adus pe lume. Cat despre pile, sa stii ca daca ai fi in situatia noastra si parintii tai ar fi procedat la fel cum au procedat parintii persoanei care a scris mai sus.
Tu crezi ca ai tai ti-au dat raportul ce au facut?
Te asigur ca 99% din cei care au bani, au furat la viata lor, fie si prin inginerii economice.
Daca ai PILE ca sa faci ce vrea scula ta la scoala, este clar ca ai facut unele smecherii (altfel, nu aveai de unde sa ai pilele alea).