| HITEC a întrebat:

Buna!
Am o prietena(Y) si m-am certat cu ea acum 3 zile, si ne cam certam des, si da mi se pare simpatica si vreau sa fim apropiati.
Cand eu ii cer scuze trebuie sa ma rog de ea cateva zile, uneori saptamani.
DE CE NE CERTAM?
Pai sta mai mult cu alt cineva si acel cineva ma enerveaza deoarece ei ai facut un asa zis "grup" si nu m-au bagat si pe mine in el si nu e facut numai din ea si din el mai este si prietena fetei de care imi place, daca v-ati incurat numele ei este Y.
Cea ce ma enerveaza si nu inteleg este ca ea (Y) il prefera pe el dar uneori este mai apropiata cu mine de dar este foarte rar cam cand ma supar eu pe ea.
Cea ce nu mai inteleg este ca tot pe mine ma da la o parte chiar daca eu i-am fost primul prieten.
Ce sa fac? Sa ma "despart" de ea?

Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

Este o relatie obositoare. Fata este nabadoioasa.Mai bine renunta.

4 răspunsuri:
| BaeUnicorn a răspuns:

După parerea mea, ar trebui sa vorbesti cu ea mai întâi. Poate persoana cu care ea era cel mai mult ii este cel mai bun prieten din copilărie sau vreo rudă. După ce vorbesti cu ea, daca nu are nicio explicație acceptabilă, inca mai sta cu acea persoana mai mult, au zic sa te despărți de ea.Vei gasi o mulțime de alte fete simpatice care te vor alege pe tine in favoarea altora, nu te îngrijora.Succes!

| Idkidk a răspuns:

Poţi să te desparţi. Dacă fata e aşa, nu e bine!

| HITEC explică (pentru Idkidk):

Mersi ai dreptate

| Idkidk a răspuns (pentru HITEC):

Cu plăcere!