| Alinacretu a întrebat:

Bună, am o problema care ma persista de câteva luni. Acum 1 an am avut o "relatie" (nu am stat impreuna dar eram ca in tr-o relatie ) cu o persoana dar s-a terminat drastic m-a lasat fara sa imi zica nimic, m-a eliminat din viata lui in tr-o secunda.( Aceasta persoana este in scoala mea) Dupa putin timp mi-a scris prietenul lui si acum stam impreuna de aproape 1 an dar el este foarte toxic… nu reusesc sa il uit pe fostul meu, as vrea sa fim împreună doar ca nu mai vorbim deloc, cand ne intinlim ne uitam unu la altul dar nimeni nu zice nimic. Acum cateva zile a facut un accident nimic grav, iar eu mi-am facut curaj si l-am întrebat la scoala daca era bine el mi-a spus da, dupa care i-a spus iubitului meu (prietenul lui) ca eu i-am vorbit si ca la scoala ma intanleste mereu. Ieri i-am dat folow pe insta dar nu m-ia acceptat. Nu stiu cum sa fac sa m-il iau inapoi el este foarte timid, dar prietena mea care a fost cu el impreuna acum 2 ani a zis ca s-a intamplat tot asa si el s-a intors la ea. Va rog ajutati-ma (mă scuzati daca nu am scris corect )

4 răspunsuri:
| PopescoIoana a răspuns:

Câți ani ai? 2. Daca l-ai iubit, nu aveai ce sa umbli cu prietenul lui niciodată. Termina cu asta cu care ești acum, că aia nu e iubire, și vezi de școală. Nu ai nevoie de iubit, ci sa fii cineva in viața. Tinerii nu sunt copți la minte acum, și îți pierzi timpul. Prețuiește-te mai mult, ai grija de tine, învață bine, ia un job și apoi o sa cunosti un barbat adevărat, nu pisorcosi fara minte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru PopescoIoana):

Buna am 16 ani dar am incercat sa il uit a trecut 1 an dar fiind la scoala cu mine il vad in fiecare zii si sunt din ce in ce mai indragostita.

| sofisis a răspuns:

1. Cu actualul clar trebuie sa o termini daca e toxic si daca nu simti nimic pentru el.
2. Fostului nu ii mai pasa de tine. Daca ii pasa nu ii spunea actualului ca ai vorbit cu el. Iti accepta cererea pe Insta etc.
3. Renunta la amandoi. Pentru primul ai fost si esti cantitate neglijabila iar actualul nu imbunatateste cu nimic viata ta.

| dolceromania a răspuns:

Te-ai cuplat cu prietenul lui și acum ai devenit victima. Uital că nu vei mai avea șansa de a fi cu el! Cred că ești o fire răzbunătoare!