| Annabella9719 a întrebat:

Am o problema.Eu cu sotul si bebe suntem in UK.Doar sotul munceste.Am muncit si eu.Dar am ramas insarcinata, am avut probleme cu sarcina etc.Si au venit si parintii mei acum.Muncesc amandoi dar nu vor sa ne ajute cu chiria sau cheltuielile! Ei mananca, fac baie pe banii nostri! Cica sunt banii lor.Inteleg dar mi se pare normal sa ne ajute si pe noi putin, nu? Nu le cerem decat 350 de lire pe luna.Ei impreuna iau cam 2, 200 de lire.M-am certat rau de tot cu ei si au tipat la mine si au zis ca pleaca! Dupa ce ca in Romania se chinuiau...se imprumutau de bani.Si noi i-am adus aici.Nu le-am cerut nimic prima luna.Eu le-am cautat de munca.Eu mergeam cu ei la interviuri.Si pentru ce? Chiar nu stiu ce sa mai fac. Avem si noi un copil acum.Ei mai rau ne trag in jos! Ce ati face in locul nostru?

7 răspunsuri:
| Anonimbot a răspuns:

Eu i-as trimite inapoi in Romania sau sai plateasca iei chririe la un apartament daca nu vor sa va plateasca chiria

| XxKAMELIAxX a răspuns:

Sa se mute din apartament si sa inteleaga ca viata e grea pentru toata lumea si nu ar trebui sa traiasca de pe banii propriului copil pentru ca ai o familie de intretinut..nu-ti mai trebuie una.
Bafta in viata! happy

| Bondarel99 a răspuns:

E greu sa îți schimbi părinții, as spune imposibil.
Unii oameni fac copii doar pentru ei, sa ii ajute la Bătrânețe.
Dacă părinții tai se cred îndreptățiții sa ia bani și alte lucruri de la voi pentru ca ei considera ca te-au crescut și merita asta nu și ce sa le faci, ei tot se vor simți dezamăgiți și supărați ca le ceri asta.
Dar te înțeleg, corect ar fi sa va ajute și ei din moment ce aveți și copil și cheltuielile sunt mari.
Poți sa le spui ca nu va descurcați cu banii, ca aveți datorii sau ceva de genul asta sau poți sa ii lași sa plece, sa își caute singuri chirie și când o sa vadă ce scump e o sa se întoarcă la voi și o sa accepte sa plătească 350 lire.

| Annabella9719 explică (pentru XxKAMELIAxX):

Stam la casa...dar ai dreptate.

| Justme1997 a răspuns:

As divorța si m-as întoarce doar cu bebe la mama. Ai 21 de ani si relația cu soțul tau e deja moarta, si el lasă totul dupa socrii. Din întrebări anterioare: conduce cu 170/h cu tine si bebe in mașina si intenționa sa te paraseasca cand a auzit ca nasti fetita. Dacă mai stai tot mai rau o sa fie, si pentru tine si pentru copil la fel

| FruttiFresh300 a răspuns:

Stii ce as face eu?
I-as da afară să se ducă unde văd cu ochii.

| Subsemnatul123 a răspuns:

Mutati-va de acolo si lasati-i sa stea singuri sa plateasca singuri chiria. Ameninta ca daca nu contribuie si ei va mutati.