Exact aceeasi problema am avut-o si eu Nu m-a lasat mama sa-mi mai fac inca o gaura in ureche si dupa cateva luni in care am stat pe ganduri ca sa fac cea mai bun alegere, am realizat ca nu e o crima daca calc peste decizia ei. Dupa ce am facut isprava, m-am ascuns cat de mult am putut. Aveam parul mereu peste urechi si a functionat. A observat dupa cateva luni ce era sa-mi mai faca? Decizia este a ta, eu zic sa-ti faci. E doar o placere de a ta de a-ti face un set de gauri in ureche, nu e ca si cum ti-ai face un tatuaj. Cerceii ii poti da jos si aia e se astupa gaura. Sper ca te-am ajutat
Normal as spune sa le spui adevarul bla bla bla.
Dar stiu cum sunt parintii si vor fi nervosi chiar daca le spui adevarul chiar daca afla ca i-ai mintit... Poti sa-ti astupi urechile cu parul...
Pui parul peste urechi? Eu n-am observat gaurile la nici o fata pe care am vazut-o.
Poti sa iti faci si sa iti acoperi urechile cu parul, nu cred ca vor sta sa iti examineze urechile.
O sa se afle 100% si daca o sa-ti ti mereu parul peste gauri ca sa nu se vada la ce le mai faci doar ca sa le ascunzi?
Sincer daca iti plac cerceii si belciugele ai deja o pereche de gauri si poti schimba cand vrei tu cerceii.
La 4 gauri deja iti ciopartesti urechile si o sa arate ca naiba.
Fa-ti, nu are ce sa-ti faca. De astupat nu poate sa ti le mai astupe Chestia cu "te inchid in casa pana la 18 ani" e de moment.