Poate are și el supărările lui ca orice tată se gândește si el mai departe ce o sa fie..., asta nu înseamnă că are ceva cu tine și mama ta.
Și tatăl meu bea, da nu se legal de noi și nici de mama ne lăsa în pace nu ne bătea sau alte chestii. Toată treaba lui era că mai făcea pe tarzan câteodată) jumătate de oră plângea, după iar râdea, iar plângea) le avea și el pe ale lui numai el știa... Florin salam îl punea pe jar cel mai rău) avea el o melodie cu el...
Acum și salam când vrea să cânte cântă! cei fs e greu...
Eu nu sunt de acord cu băutura nici nu o suportă măcar, da asta nu însemna că tatăl tău nu-i conștient de faptul că nu-i bine ce face și nu-i sănătos pentru el, doar că după o anumită vârsta, își dau și ei seama de niște chestii și nu le pot ridica, accepta atâta de ușor, iar ei ce fac? Își varsă amarul și tot oful lor în băutură, dacă doar bea și nu se leagă de mama ta și de tine face bine într-un fel.
Dar dacă el doar bea și stă și nu muncește, vă bate vă înjură, vă face rău atâta fizic și verbal, atunci este grav! Atunci este o problemă cu Adevărat.
Da dacă doar bea și este liniștit în treaba lui și muncești are grija de familia lui și copii lui soția lui nu-i om rău să ști orice om le are pe ale lui și tatăl tău poate că doar așa mai poate ridica ce are pe inima și sufletul lui.
Și mie îmi place muzica lui Florin salam, Laura vas, copilul de aur, poveste de cartier denisa Florin pește cu ei toți am crescut muzica lor
El habar nu are cum e cand e beat.
Il pozezi sau il fimezi si pe urma ii arati. Poate rusinea il va motiva.
Are nevoie de un psiholog, cu care sa clarifice cauzele dependentei sale. Alcoolicul anesteziaza o durere. Are nevoie de ajutor sa constientizeze si sa rezolve problema asta.
Ca o mica paranteza: alcoolul este metabolizat de anumite enzime, codificate in gene.
La arabi (musulmani) alcoolul este interzis prin lege. Exista un motiv intemeiat pentru care l-au interzis: lor le lipseste acea gena care metabolizeaza alcoolul. Devin animale.
Din pacate, chestia asta se regaseste si la unii barbati romani. Si lor le-ar trebui interzis alcoolul. Poate de medici.
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3860432/