Vorba unui mare poet, "fetele sunt trecătoare, mașinile sunt pentru eternitate".
Daca ar fi sa raspund la misto ti-as zice sa verifici teava de esapament sa nu aiba scurgeri de lichid... seminal
Serios acum, e decizia ta daca vrei/poti sa traiesti cu unu' care isi iubeste mai mult masina decat femeia. Apropo, te-a lasat sa o conduci? Sau intreaba-l ce s-ar intampla daca ai fi implicata intr-un accident (din vina ta) in timp ce-i conduci masina?
Ai raspunsurile gata facute si dai copy/paste? Vezi ca ai uitat sa-l modifici, intrebarea e cu prietenul nu cu tatal
Cică păna la urma este un fier )) Cred ca dacă ai atins volanul fără sa vrei e jale
)) da chiar Tea lăsat vreodată la volan? Dacă ai și spus ceva greșit de mașina cred ca iese crimă
)
Spune-i așa ori eu ori mașina ) deja știu răspunsul
)) și așa afli adevarul.
Sunt sigur 100% ca tie frica săi spui sa aleagă între tine și mașina )
eu unul am ras cu lacrimi seara bună numai bine )
Am mai atins pragul din greșeală, am vărsat cola și a rămas lipita o gumă de geam încercând sa o arunc. In toate cele 3 cazuri a ieșit urat
Ce ția spus? ) Scuze dar sunt curios rău
)) ce-ți spunea?
Masina nu isi tradeaza stapanul la greu, e acolo cand are cea mai proasta zi din viata lui, investesti bani sa o tunezi, masina iti multumeste pe viata in durata de functionare si placere in condus, curse, agatat daca e nevoie. Nu e un fier, e un suflet care face parte din viata noastra. Femeia poate pleca oricand din viata soferului il lasa cand vrea ea. In GB multi se bucura ca au masini modificate si nu au familie pentru ca investesc bani grei in ele, in Japonia se intampla la fel e o pasiune din suflet. Ocupa locul ala al relatiei care nu da roade in timp ce masina se ocupa sa ne faca fericiti in fiecare minut.
Știu pe unul care iubea o cățea. Au trecut de atunci 25 de ani. Fosta lui iubită e tot fată mare și azi.
Barbatii sunt indragostiti de masini si voi de pantofi si de poșete. Trebuie sa il intelegi, este pasionat.
Pai lasa-l in pasiunea lui, cu ce te deranjeaza? In ce sens sa o scoti la capat? Daca relatia ta cu el e buna, atat conteaza.
In sensul sa nu ii mai spună mașinii ca e mândria lui, răsfățata lui
Si daca ii spune ca e mandria si rasfatata lui ce? Esti si tu si masina, nu vad unde e problema.
Ce, cand ai doi copii nu-i iubesti pe ambii la fel? Asa si aici te iubeste is pe tine si masina.
Ai pana la urma nici nu conteaza, daca lui ii palce asa, lasa-l asa.
Am citit de două ori ce ai scris și tot n-am înțeles.
Te deranjează că e încântat de mașina lui și o laudă?
Cum naiba să te deranjeze așa ceva?
Preferai să stea prin cârciumi sau să-l culegi de pe la cu.rve?
Are și omul un hobby.
Poate cel mai nevinovat hobby posibil.
N-ai scris nimic cum că v-ar afecta în vreun fel, decăt că e el prea încântat și ține prea mult la mașina lui. Și?
E prietenul tău.
Tu compari sentimentele lui pentru tine cu hobby-ul lui pentru fiare/mecanică/mașini/etc?
Iartă-mă, dar atunci, ori el chiar e un psihopat, ori tu exagerezi extrem, extrem de mult.
Alege.
A meu e mecanic, stiu despre ce vorbesti.
Cert este ca da, trebuie sa vorbesti cu el in legatura cu investitiile pentru ca asta nu e ok.Te va afecta mai mult partea financiară in timp decat faptul ca vorbeste despre ea ca despre un om.Asa ca trebuie sa ii spui ca pasiunile sunt frumoase atat timp cat nu scapă de sub control.In rest, bucurate ca e vorba de o mașină nu de o altă femeie .
Mulțumesc frumos pentru răspuns! Da, ai dreptate, m-am gândit și că e vorba de o mașina și nu despre o alta femeie. Chestia asta a plecat de la faptul că are un grup de oameni pasionați tot de mașini, și ăia nu sunt chiar ok, în sensul că fac glume și miștouri unde nu e cazul, vorbesc despre femei cu al meu și de acolo cred că a plecat problema mea legată de mașina.
Peste tot sun oameni "obsedati" de femei și sex, ideea e ca el sa nu cada in capcana asta.
Eu am pățit o data ca a meu sa vrea sa plece la munca cu niste băieți nu tocmai ok.Adica aveau sotii acasa, multi dintre ei si copii si mergeau săptămânal la prostitu.ate.Atunci eu i-am spus iubitului meu ca nu sunt de acord sa meargă acolo, adică poate sa vorbeasca cu ei, sa ramana prieteni dar nu sa se adanceasca mai mult in chestia asta si sa stea cu ei un casa (era vorba de munca in strainatate) pentru ca eu nu vreau sa stau cu griji si stres.Nu era vorba ca ma înșela, sau ca se lua după ceilalti, dar in momentul in care stai intr-un cerc de genul esti si tu catalogat la fel, iar eu sun genul de om căruia nu ii place sa fie ras pe la spate.Ca sa nu mai vorbind de boli, ca stand cu ei in casa daca ia unu pot sa ia si ceilalti (de la wc, de pe veselă etc), plus ca nu ii convine nimănui ca toata ziua sa i se perinde fufele prin fata iubitului, sa stea cu toate stoarfele aduse de prieteni la masa si etc.
Asa ca si tu la rândul tău poti sa fi sinceră și sa ii explici ca exista anumite lucruri ce te deranjează si ca trebuie sa găsiți o cale de mijloc ca sa poti si tu sa te simti in largul tau si linistită.