Come on, sa se trezeasca la 3 noaptea. Parintii pentru ce si-au facut al doilea copil? Ca sa i-l dea fain frumos pe cap primului? Nu ti-e rusine sa vii cu asa ganduri nelalocul lor? Daca au fost buni sa faca sex fara protectie si vor sa aiba acest copil, n-au decat sa se scoale ei noaptea pentru el, nu bietul copil de 14 ani.
Daca chiar este insarcinata nu prea mai ai ce face crede-ma deoarece nu cred ca va face avort trebuie sa vb calm cu ea sai explici frumos asta depinde si cati ani ai dar un copil nu poate fi ceva rau si chiar daca va fi sa ai un frate sau o sora va trebuii sa ai un spatiu al tau pentru ca daca mama ta va vrea sa stea fratele sau sora cu tine in camera(dupa ce va creste putin)vei incepe sal urasti. Sfatul meu este sa nu urasti copilul deoarece nu are nici o vina.
E destul de greu sa faci ceva. Daca mama ta si tatal tau idi doresc inca un copil e putin cam greu sa le schimbi decizia. Poti doar sa le spui ca tie iti va fi greu fata de ceilalti copii cand vor spune ca va avea frate/sora si ai x ani.
In legatura ca nu iti doresti eu vad ca nu vrei sa imparti lucrurile cu nimeni. Ai fost invatata singur, sa ai toata atentia, rasfatata uneori iar stii ca daca apare cineva mai micut vei pierde aceste lucruri. Nu vreau sa crezi ca te iau la rost dar sa stii ca a avea un frate sau o sora mai mica sa stii ca e un beneficiu. Noi suntem 3 frati si sa stii ca ma bucur mult ca i-am putut avea ca altfel singur e nasol.
La fel trebuie sa inveti sa imparti si sa daruiesti indiferent daca este mama ta insarcinata, deoarece altfel la un moment dat nu vei atrage oameni ca si tine care nu vor sa ofere si vei suferi enorm. Gandeste-te ca acum parintii te intretin dar urmeaza momente in viata cand vei sta singura si atunci conteaza mult ce faci acum.
Eu iti sugerez sa vorbesti despre sentimentele tale cu parintii si daca isi doresc totusi un copil sa fii un ajutor pentru ei si nu un inamic deoarece tu vei pierd ...nu ei.
Daca chiar nu vrei un frate sau o sora, incerca sa o convingi ca nu vrei ca esti prea mare. Intreab-o de ce crede ca e insarcinata!
Nu este decizia ta si nu ar trebui ca dorinta ta sa conteze sau sa ti-o formulezi. Oricum, este foarte urat sa nu-ti doresti frati, dovedeste rautate si prostie. Mai bine ia-ti seama si poarta-te ca orice copil normal, iar daca va fi sa ai un frate sau o sora, multumeste Domnului ca nu te-a lasat singura pe lume. Un frate iti va fi alaturi la greu toata viata ta, asa cum nimeni altcineva n-o va mai face. Dovedeste ca meriti asta.
Buna.In primul rand nu este alegerea ta daca vrei acest copil, ci a mamei tale.Iti vei da seama mai tarziu k va fi bine pentru tine sa ai un frate sau o sora, sa nu fi singura atunci cand parintii tai nu vor mai fi.Intre mine si surioara mea cea mica sunt 13 ani diferenta si ne intelegem si ne iubim din ce in ce mai mult.E minunat sa ai pe cineva langa tine.Vei invata cu timpul sa il iubesti sau sa o iubesti.Surioara mea m-a ajutat foarte mult in multe situatii, cu toate ca si eu sunt mama, am un baietel.Incearca sa vorbesti cu mama ta deschis si vei intelege situatia.Un copil va fi bine si pentru ea, tu o sa pleci de acasa, te maresti si pleci, probabil.Atunci mama ta va mai avea pe cineva langa ea.Un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu.Nu toti pot face copii.
E clar ca nu vrei frati...dar gandeste-te: cat o sa-l vezi pe bebelusul ala cum rade si cum sta in bratele tale.n-o sa-l iubesti? Chiar crezi asta? Poate o sa-ti dea multe batai de cap, dar de asemenea o sa ai si multe bucurii.Simte-te norocoasa! Eu mi-as dori o surioara sau un fratior.Si app.: daca mama ta e pe bune insarcinata, ar cam trebui sa inveti de acum faza cu scutecele si baita si sa te obisnuiesti cu trezitul la 3 noaptea, stii tu...fii tare!
Mama ta are dreptul de a mai avea un copil. De ce trebuie sa fii nervoasa pe ea? Tu las-o in pace. Ai vrea si tu sa ai familie? Fa-ti-o. De cand un copil comanda parintilor ce trebuie sa faca in familie? Las-o pe mama ta sa-si creasca copilul, nu tu l-ai conceput, ci ea, tu vezi-ti de viata ta si poate in viitor te vei obisnui si cu noul sora/frate.
Eu n-am zis ca o sa se trezeasca la 3 noaptea ca sa aiba grija de el.Eu m-am referit la faptul ca oricum o s-o trezeasca plansetele lui la 3 noaptea.Si nu, nu mi-e rusine de ce am spus.Pentru ca n-am spus nimic gresit.
Auzi, eu am mi-am cerut o parere si am tot dreptul sa fiu nervoasa si sa ma bag pentru ca e familia mea, am 14 ani, nu pot fi de acord sa fie atatia ani...si da, eram de acord daca aveam o stare financiara ffff buna, dar starea mea financiara e doar buna.incat ne ajunge doar pentru noi 3?! totusi.CONTEZ si eu!
Din pacate, parintii cand iau decizia de a mai avea 1-n copii nu tin cont de ce iti doresti tu. Asta-i viata.
Mda, va face avort ...nici asta nu-mi pare bine dar.asta e, ce pot sa fac.
Pe ce rahat de răspuns ți-ai luat funda asta! Ce fraieră ești! Vezi că am intrat pe la răspunsurile tale și am de gând să te întreb niște chestii de pe acolo! Să nu pleci până mâine, da? Te rog frumos.
Deci fi atentă ce-am găsit pe la tine :
Raspunsul meu nu e fara rost, ma, pustoaica obraznica. Faza e urmatoarea: una din regulile de pe TPU este sa nu se faca teme, deci tu incalci regulamentul. postat la 29 Ianuarie 2012 19:25
Iar mai apoi, după 3 ore :
Face suma primelor 1000 de numere naturale, nu a primelor 1001. postat la 29 Ianuarie 2012 23:24
Apoi - din nou :
Sunt numerele 628 638 646 648 656 658 664 666 668 674 676 678 682 684 686 688 692 694 696 698 obtinute cu cod in Java scris corect, nu gresit cum a procedat andreidraga. postat la 4 Februarie 2012 13:14
Bun.Acum chestii mai vechi :
Fie pretul initial x. Dupa ieftinire ai pretul de x-0.2x=0.8 x. Dupa scumpire ai pretul de 0.8x+ 0.3*0.8x=1.04x. Acum egalezi 1.04 x cu 83200 lei si afli pretul initial al marfii, iar de acolo te descurci ca sa rezolvi punctele b si c. postat la 27 Ianuarie 2012 22:29
OK.Să lăsăm matematica.Ia uite ce-am mai găsit :
Bai, scumpiii, ai un intelect sub nivelul marii. Cu oameni ca tine se va duce Romania de rapa! Iar MeDeSaVa13 ti-a raspuns foarte bine, ti-o si meriti! Daca o persoana nu-ti da raspunsul la exercitiile tale megabanele bune pentru oameni inapoiati mintal ca tine, nu inseamna ca acea persoana nu stie sa rezolve acele exercitii. Asa ca pe viitor ciocul bine, pustoaica fara intelect si ingamfata aiurea! postat la 28 Ianuarie 2012 17:28
Bine.Ne oprim.De fapt nu ne oprim:
Probabil vrei sa intrebi,,integrala din e la puterea x''. Daca acesta este cazul, atunci,, integrala din e la puterea x'' este tocmai,, e la puterea x''. postat la 26 Ianuarie 2012 0:01
Și - la gramatică :
Atribut substantival, nume predicativ, complement circumstantial de loc postat la 26 Ianuarie 2012 13:15
Gata - m-am plictisit.
Acum te rog frumos să îmi spui și mie care-faza? Sau n-ai înțeles ce te întreb? Deci : nu-i problemă că rezolvi temele pe TPU,că poate ai vreo pilă pe la NOname,și deci nu mă bag,dar te întreb așa,ca chestie : de ce vorbești urât cu fetele astea mai mici?
E frumos? Nu vrei să fi și tu o doamnă?
OK.
Mulțumesc.Și iartă-mă pentru mai devreme, sunt elf-TPU, și n-ar fi trebuit să mă port așa.Acum îmi este rușine.De fapt cred că s-a luat de la IlLuminatiGirl.Pentru că am pupat-o.Imediat după ce i-ai zis tu asta :
Come on, sa se trezeasca la 3 noaptea. Parintii pentru ce si-au facut al doilea copil? Ca sa i-l dea fain frumos pe cap primului? Nu ti-e rusine sa vii cu asa ganduri nelalocul lor? Daca au fost buni sa faca sex fara protectie si vor sa aiba acest copil, n-au decat sa se scoale ei noaptea pentru el, nu bietul copil de 14 ani. postat la 5 Februarie 2012 5:14
Ca răspuns la ce s-a alintat ea aici :
(5 Februarie 2012 01:29 )
ILLuminatiGirl a răspuns:
E clar ca nu vrei frati...dar gandeste-te: cand o sa-l vezi pe bebelusul ala cum rade si cum sta in bratele tale.n-o sa-l iubesti? Chiar crezi asta? Poate o sa-ti dea multe batai de cap, dar de asemenea o sa ai si multe bucurii.Simte-te norocoasa! Eu mi-as dori o surioara sau un fratior.Si app.: daca mama ta e pe bune insarcinata, ar cam trebui sa inveti de acum faza cu scutecele si baita si sa te obisnuiesti cu trezitul la 3 noaptea, stii tu...fii tare!
Deci draga mea colegă "didiDia",plină de răspunsuri,și de funde, și de tine, află că îți doresc la fel : să-ți fie rușine! Rușinea TPU-ului.
Ha, ha, cat efort pe tine sa imi citesti raspunsurile de la alte subiecte si sa scrii mesajul asta de 0 lei 0 bani. Mai bine te abtineai!
Wow...hai ca m-ai dat pe spate.Altceva mai inteligent n-ai avut si tu de spus? Pe bune, chiar asa? Si sper ca ai vazut explicatia (nu ca ar fi trebuit sa-ti dau tie vreo explicatie) cum ca fata nu ar fi trebuit sa se trezeasca la 3 noaptea ca sa aiba grija de copil,da? Si altadata mai intreaba si tu ce si cum sta treaba,daca nu te-ai prins din prima.A! Si mai usor cu fitele ca nu ne impresionezi, da? Am zis ca n-o sa mai fiu rea, dar cu fitoasele nu se poate altfel.Have a nice day!
Mama ce lucru "inteligent" ai putut sa spui si de data asta, iti dai seama...hai du-te si streseaza pe altcineva!