Buna! Iti inteleg suferinta deoarece si eu am avut depresie cu ganduri de suicid.Atasamentul fata de acea persoana a devenit probabil o obsesie,iar acum ca nu mai sunteti impreuna, consideri ca nu mai ai sperante.Din propria experienta, gandeste-te ca daca tu decizi sa-ti pui capat zilelor, nu numai ca-ti vei ucide sansele de a te revedea cu acea persoana vreodata, insa vei rata probabil sansa de a intalni alte persoane care-ti vor eleva existenta, nereferindu-ma numai la relatii amoroase.Este un sfat stupid, insa tu esti cea mai importanta persoana din viata ta.Fii independent si nu trai o viata dictata de altcineva. Iubeste-ti sinele, iar aici nu vreau sa creez ironii.Stiu cum este suicidul.Totul va fi bine, linisteste-te!
Cati ani ai? Ai încercat sa vorbesti cu o persoana placuta tie. care te poate ajuta?
Dacă chiar nu ti-ai iubi viata n-ai mai fi aici cerand ajutor ca sa fii reparata. Ceea ce ai tu nu-i "depresie" ci "nevoie de atentie".
Mergi la un psiholog, vorbeste cu cineva, gaseste o alta persoana ce sa o inlocuiasca pe respectiva.
Stiu bine ce simți si crede-ma că am fost în situatia ta. Dar gadestete merita sa mori petru cineva care nu i pasă. Viața e complicată si uneori credem ca s-a terminat fericirea. Dar fericirea poate fii în multe feluri. Caută sa faci ceva ce îți place sa uiți de supărare vorbeste despre asta, plângi descărcate. Si fa ceva inporat petru alți din juru tau daca nu vrei sa mai trăiesti petru tine. Uita-te cum surori mai mari isi cresc frați in loc sa se distrze sau ca copilărească alți nu au ce mânca sau au o boală grava si vor sa trăiască petru copii lor sau părinți lor, ți-as putea da mii de exeple unde sa vezi ca sunt mai chinuiți ca noi si că ar fi o prostie sa punem capăt veți când alți o duc mai rău. Dă sens veți tale fa-ți un scop si lupta pentru el. Sper sa te ajute pe mine ma ajută când ma gadesc ca alți o duc mai greu si sincer unde pot ajut.
Faptul că te ai certat cu o persoană nu este un motiv pentru care ai putea să ți i ei viața. Gândește-te ca o să mai intalnesti persoane noi care o să te facă fericit/ă.Si înainte să mai ai idei de-astea să te sinucizi gândește-te ca cineva te iubeste (familia ta), care o să sufere foarte mult dacă o să te piardă. Dacă nu merge nici așa, poti merge la un psiholog pentru ati da unele sfaturi. Viața este frumoasa si ușoară. Noi o facem sa fie grea. Dacă ți a plăcut și te am ajutat --fundita. Multumesc anticipat.
Incerca sa speri ca totul va fi bine.nu incerca sa iti faci rau singura, o viata ai.Si eu am treut prin multe decesul alor mei, despartirea de iubit, decesul fratelui.Dar am sperat ca totul va fi bine.Si in prezent am un iubit care ma iubeste si oamenii care ma iubesc.
Incearca sa vorbesti cu parintii tai, cu prietenii, nu te mai gandii la asta. Oamenii vin si pleaca, nu trebuir sa suferi tu.Viata este frumoasa daca stii sa o traiesti.Nu mai incerca sa iti faci rau!
Fa.ti prietenii noi, incearca sa comunici cu familia.Dar nu iti mai face rau! Spera ca totul va fi bine, iti vei gasi pe altcineva car sa te iubeasca si sa te merite! Acel om nu era bun prntru tine.Incearca sa mergi la un psiholog daca te ajuta.Totl va fi bine.
Știu ca acum viața ti se pare imposibila fără el (bănuiesc ca e vorba de iubit) și ca nu merita sa traiesti, ca el e viața ta și bla bla. Mai ales dacă ești o persoana instabila emoțional poate fi un capăt de lume pentru tine. Dar nu e așa, timpul le rezolva pe toate, când o sa găsești pe cineva care sa te respecte, sa te iubească mult mai mult alături de care sa te simți liniștita si fericita o sa razi de faptul ca in trecut ai vrut sa te omori pentru un fraier.
Nimeni nu e de neînlocuit, decât sa suferi după fiecare cearta cu el și probabil și in relația asta, mai bine îți cauți ceva mai bun. Așa poate iesi și din depresie, o relație toxica nu face decât sa adâncească depresia.
N-ai un scop in viata ca esti lenes/lenesa. Nu mai depinde asa mult de cineva si fa-ti unul. Daca in 2 ani n-ai reusit sa iesi din mentalitatea asta, inseamna ca n-ai altceva mai bun de facut, deci cauta-ti ceva.
Mare branza soro, eu asa sunt mereu, 19 ani.
Ce sa ti fac, e o viata de CACAT
si eu am simtit tot ce simti tu.
resemnarea si ignoaranta e... bliss
Nu exista prieteni prietenii mei elefanti, nu mai mintiti fata, de abia daca poti fi prieten cu tine insuti...
toti sunt niste sacali perfizi si falsi
si familia, in mod special. nu exagerez cu nimic, daca ati simti a ti stii,
Inca o data iti spun :du-te la un psihiatru! ---dupa o saptamana de tratament spitalicesc vei fi ca noua!