| valentina2389 a întrebat:

Bună! Am o problemă și chiar nu stiu cum s o rezolv, nu am idee ce pot face în situația mea deci sa incep, am un iubit de la 15 ani (acum am 18) 3 ani de relație frumoși as putea spune, dar de câteva luni iubitul meu a a schimbat total, nu mai e la fel de afectuos ca înainte, a început să fie agresiv (da in mine, dar nu cu toată forța lui) chiar și când ne jucăm tot este agresiv, înainte el nu era așa, nu s ar fi atins de mine
Nu stiu de unde schimbarea asta, de înșelat știu ca nu mă înșela pentru ca telefonul îl tine deblocat mereu, și nu pleacă nicăieri in afara de munca ( ne avem și locațiile) îmi dă calde și reci, ba nu mai are chef de mine ba are, mai pe scurt, nu ma mai simt iubită ca înainte iar eu parcă nu l mai recunosc.
Mi se pare ca face comentarii la femei, nu știu dacă sunt eu prea geloasă sau paranoică dar îmi mai spune când ne uitam pe telefon "fata asta chiar e frumoasă ", " ce corp frumos are" chiar mă deranjează. nu stiu ce sa fac deoarece m-am obișnuit cu el și eu nu am pe altcineva in afara de el, părinți sau prieteni..de aceea îmi e așa greu sa l las pentru ca stiu ca ma distrug singură, oricum, de la un timp de când sunt cu el încep sa mă simt la fel de singură.
Am încercat de multe ori sa l las dar nu mă lasă inima, oare va mai fi ca înainte? Oare dacă da in mine acum "ușor" mai târziu mă V a lovi mai tare? Oare chiar vede alte fete atât de frumoase? Mai frumoase decât mine?

4 răspunsuri:
| DoarDorr a răspuns:

Asa e daca ti-a trebuit iubit la 15 ani. Acum s-a saturat de tine. Poate nu are pe nimeni dar sigur a pus ochii pe alta. Cat despre lovituri, daca a inceput (usor sau tare), nu se va opri. Va fi mai rau.

| Kufu95 a răspuns:

Înseamnă că el nu mai are aceleași sentimente ca la început, dacă ai și spus că face recomandări legate de alte fete, e clar. Eu zic să termini relația cu el până nu este prea târziu.

Bula
| Bula a răspuns:

Descarca si studiaza foarte atent cartea "Kamasutra", primul manual pentru cupluri (varianta cu texte de indrumare mai multe si desene mai putine si simple).

| ania a răspuns:

Cine face sex fara casatorie nu are binecuvantarea Creatorului peste relația lui si apoi va mirati de ce nu iese bine. Ai fi mai fericita daca ai alege pe viitor sa nu mai faci sex fara casatorie, sa iti ceri iertare lui Dumnezeu pentru curvia de pana acum.Asa ori va căsătoriți ori va despărțiti. Altfel iti risipesti degeaba anii tinereti cu el.