Asa e daca ti-a trebuit iubit la 15 ani. Acum s-a saturat de tine. Poate nu are pe nimeni dar sigur a pus ochii pe alta. Cat despre lovituri, daca a inceput (usor sau tare), nu se va opri. Va fi mai rau.
Înseamnă că el nu mai are aceleași sentimente ca la început, dacă ai și spus că face recomandări legate de alte fete, e clar. Eu zic să termini relația cu el până nu este prea târziu.
Descarca si studiaza foarte atent cartea "Kamasutra", primul manual pentru cupluri (varianta cu texte de indrumare mai multe si desene mai putine si simple).
Cine face sex fara casatorie nu are binecuvantarea Creatorului peste relația lui si apoi va mirati de ce nu iese bine. Ai fi mai fericita daca ai alege pe viitor sa nu mai faci sex fara casatorie, sa iti ceri iertare lui Dumnezeu pentru curvia de pana acum.Asa ori va căsătoriți ori va despărțiti. Altfel iti risipesti degeaba anii tinereti cu el.
Dă în tine, da nu cu toată forța lui? zici! ) Deci nu se pune loviturile lui? ))Tea călit el în privința aia "stai liniștită", că el nu-i prost, dacă îi place săte țină pe post de sac de box! Să fi sigură că o săte bată!
Adică te-ai obișnuit săte bată! ăsta este Adevărul! cu Adevărat!
Nu există bătaie! "ușoară" sau "lovituri încete"! Astea scoate țile din mintea ta!, el tea obișnuit în felul ăsta săi accepți lui toate, sechelele! și manifestările lui, foarte anormale! într-o relație! Sau căsnicie! Nu există așa ceva și nici nu trebuie să existe, nicio formă de agresiune, agresivitate sau cum este în cazul lui sălbaticie! și te tratează într-un hal cum își tratează el, tovarășii de la colțul străzi, ori ei pe el, și lui "jmechria" lui îi merge și ține numai cu tine! Fiindcă știe că îi accepți bătăile de joc! care țile face ție!
Nu accept în viața ta ca fată! Femeie! Nici în "glumă" nici cu" nu dă cu toată forța lui") Nu accepta niciodată nimănuia! Să-ți facă așa ceva! El a intra în anturaje! rămâne doar o chestiune mică te timp până o săte și bată! Fiindcă ăștia așa "oamenii" sânt!
Stați discuții ca doi oamenii! Serioși și maturi! Sunteți adulți nu copii! Spune-i de face asa cu tine!, și de ce se comportă în felul ăsta cu tine mereu! Și spune-i că-l simți uneori rece alteori cum zici și tu Valentina!
Eu nu te pot îndemna să-l lași și nici să-l părăsești sau să renunți la el, fiindcă Dumnezeul meu mă vede! și mă aude! Dar nici frumos nu-ți face și nici normal nu este deloc cum te tratează!
Haideți să nu mai fim în halul ăsta de răi! și oamenii! să nu mai judecăm în halul ăsta de grav de greșit! N-are nicio treabă cu "curvia" și alte rahaturi! Vorbiți enorm de greșit la persoana și adresa ei! Cum ați ajuns la o așa "concluzie"? de Vorbiți atât de urât de fata! ăsta! Când ea are o relație de 3 ani cu sălbaticul ăla!
Fata are o relație, iar acel "băiat" o tratează în ultimul hal posibil! Ce treabă are acum" curvia" cu ce pățește cu Adevărat fata! în relația ei, cu sălbaticul ăla...
Eu am 4 surori și 8 nepoți! toate surorile mele de la 16, 15 ani sau măritat fără niciun act și semnătură, așa a fost sa fie, după ce au făcut copii, sau și măritat cu nuntă cu tot, nu trebuie să vorbiți de o fată! Femeie! în halul ăla niciodată! Chiar și de chiar... treaba ei ce face!
Nu-l mai băgați pe Dumnezeu în toate!
Că Dumnezeul știe! SİGUR! DECE! și să fiți siguri că lui Dumnezeu nu-i scapă absolut niciodată nimic!
Nu trebuie să judecăm oamenii! de ce au ajuns să facă unele păcate! Navem niciodată de unde sti de ce alți oamenii! au ales drumul acela, în Viață! Viața nu este la fel pentru nimeni! Nu toții trăim viața asta la fel! și nu toți oamenii! Au șansă în viață so ducă bine! si nu toți oamenii au ocazie în viață să aibă o viață decentă măcar! Viața este enorm de grea în enorm de multe privințe care mulți habar n-au! de unele drumuri! în viață! cum sănt, și cum îi face pe oamenii să ajungă! din cauză că viața nu este dreaptă! și nici corectă cu toți oamenii!
Pai gata, relatia s-a epuizat, i-a trecut dragostea si pasiune a pentru tine, aucm te trateaza ca pe oricare amic de jaoaca, lovindu-te, folosind un vocabular mai dur samd.
Cauta-ti altul ca asta este deja plictist si relatia s-a terminat, sau este pe cale sa se termine.
Imi pare rau sa-ti spun, dar tu nu esti iubita lui. Esti un amic cu care face schimb de impresii despre fete si cu care se mai bate "frateste".
Pune stop, ca relatia asta nu duce nicaieri.
Spui ca nu ai părinți sau prieteni. Stai la el acasa? Depinzi de el?
Asta nu e deloc bine. Termina scoala, ia BAC-ul sa iti poti gasi de munca. Daca nu ai un venit al tau, vei fi tot timpul dependenta de cineva. Cineva ca el, care te mai si bate.