| Brioşicazburătoare a întrebat:

Buna
Am o problema si nu stiu ce pot face in privinta asta.Acum cateva luni mi-am surpis tatal vorbind cu o femeie pe skype.A lasat pc-ul deschis si a iesit in curte.Eu vroiam sa intru pe un anumit site dar am vazut convorbirea dintre cei doi : era una simpla de prietenie, ea este casatorita si este mai mica decat tata.Ma rog,nu am luat in considerare pana acum cateva saptamani cand am vazut iar convorbiri; e dintre cei doi si de data asta erau diferite : cei doi isi spunea mereu "te iubesc","iubire, iubito, iubitule" si tot felulul de declaratii si cuvinte frumoase.M-am simtit foarte prost pentru ca desii a spus niste lucruri frumoase despre mama eu nu l-am auzit niciodata sa vorbeasca asa cu ea cum face cu femeia aia.De la un timp nici nu stiu, cred ca il urasc! Ma gandesc tot timpul cum ar putea face asa ceva? Femeia aceea nu este din oras dar isi trimit mereu mesaje gen "voi veni la tine in oras si te voi saruta dulce asa cum iti place tie" lucruri dastea.Si din nou, eu ma simt foarte prost...ma gandesc si la mama ce s-ar intampla daca ar afla...nu stiu ce sa mai fac, nu stiu cum sa reactionez la toata treaba asta!
Va rog dati-mi un sfat ce as putea face si va rog fara bataie de joc!

14 răspunsuri:
| Brioşicazburătoare explică:

Am uitat sa zic : Ei vorbesc in fiecare zi si am observat intr-un mesaj ca femeia zicea ceva de genu' ''a venit acasa(se referea la sotul ei) trebuie sa plec.Te iubesc iubitule!"

evenso
| evenso a răspuns:

Poti face doua lucruri, sa discuti cu tatal tau sa sa faci parca nu s-ar fi intamplat nimic.
Pentru ca in realitate chiar nu s-a intamplat nimic decat vorbe.
Eu in locul tau nici nu i-as spune ca am aflat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, eu as face ce ar trebui facut ca un om rational: trebuie sa-i spui mamei tale. Daca se ajunge la divort, tatalui tau ii va fi dat un ordin judecatoresc prin care nu va fi lasat sa se atinga de tine, deci nu are ce sa iti faca.

evenso
| evenso a răspuns (pentru Brioşicazburătoare):

Este un joc "virtual" probabil, nu e ceva grav, parerea mea.

| Katoteshika a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa mai asteoti o zi doua sau mai mult(cat crezi tu ca e nevoie) sa vezi daca se mai intampla incearca sa vorbesti cu tatal tau sa veezi ce zice si apoi vezi daca se mai intampla si daca da vorbeste si cu mama ta...

| Rumi a răspuns:

Compoarta-te normal. Nu e bine sa ti partea nici unui parinte intr-o "cearta", daca va exista. Lasa toate lucrurile astea sa se rezolve singure. Tu nu ai nici o legatura, nu trebuie sa te bagi. Daca se va descoperi, doar tatal tau va trebui sa sufere, nu si tu. Pentru ca cine stie, probabil cand tatl tau va afla ca i-ai spus mamei tale si ca la-i pus intr-o situatie dificila, nu se stie cum va reactiona. Lasa lucruruile acestea sa se rezolve de la sine.

| B3b3Bo55 a răspuns:

Te faci ca nai vazut nimici si dupai aincerci sa vazi daca taikato continua sa vorbeasca cu anumita femeie, daca vezi ca tot asa face ii zici mamei tale ii areti convorbirile si gata

| h3r a răspuns:

Dezamăgitor pentru tine.
Îmi pare rău pentru situaţie.
Nu te băga, şi mai aşteaptă, pentru că oricum, cât de curand mama ta va afla despre asta.

Ai grijă de mama ta, e singura care merită!

| olivert1310 a răspuns:

Asa cum ti s-a mai recomandat, ar fi bine sa vorbesti cu tatal tau despre asta, dar nu il acuza de nimic, doar intrebi pur si simplu cine este acea femeie, ii spui adevarul ca ai vazut conversatiile cand el a lasat pc-ul deschis. Fa asta cu un ton bland, nu da impresia ca o sa vorbesti si cu mama ta (asigura-l ca nu-l vei spune mamei tale), de altfel nu vorbi cu ea despre asta, la urma urmei va afla, dar sa nu afle de la tine, astfel ramai in relatii bune cu ambii parinti. Daca el nu se opreste din asta(chiar daca cineva a zis ca este un joc virtual, pana la urma se va merge si mai departe) se va afla si probabil se va ajunge la divort. Fa in asa fel incat sa ramai in relatii bune cu ambii parinti, va fi bine pentru tine.

| ldynina a răspuns:

Buna! Eu zic, sa ii spui mamei tale, gandeste-te daca va afla ea despre chestia asta, cat o sa sufere, asa ca mai bine incearca sa ii explici, cum poti tu mai bine, este mult mai bine sa afle de la tine, decat sa afle singura, nu se stie cum va reactiona.Pup!

| rtvskyline a răspuns:

Parintii respecta-i oricumhappy ei ti-au dat viatahappy, chiar daca gresesc!

| FashionQueen a răspuns:

Buna, cred ca este cazul sa vorbesti cu mama ta cat si cu tatal tau. Pentru ca este clar ce se intampla straight face. Mesaje de genu' si apelative iubitule, iubito etc. nu sunt spuse asa aiurea. Este foarte urata situatia in care esti pusa, si mai ales mama ta cred ca s-ar simti extrem de prost. Trebuie sa vorbesti cu amandoi, este cel mai bine. Iar tatal tau, ar trebui sa se gandeasca ca are o familie si ca nu are rost sa o lase asa pur si simplu pentru una care a cunoscut-o pe internet pe un site ca skype + ca si ea la randul ei este casatorita. straight face Bafta!

| Cristian_Mihăilă_1971 a răspuns:

Undeva. in Familie s-a produs ceva, numit rutina! Nu e periculos sa discuti cu cineva la distanta cita vreme nu atingi integritatea familiala! nu este de urit si nici de iertat, trebuie sa deschideti insa o discutie pe tema, daca asta te va lamuri. Delicat si fara sa lasi impresia ca stii chiar tot. Poate ca e doar o un balon de sapun.

| ToxicG a răspuns:

Acelasi lucru l`am patit si eu si habar nu aveam ce sa fac.M-am gandit ceva timp si i-am spus mamei de chestia asta si cred ca aclasi lucru ar trebuie sa-l faci si tu pentru ca e mai bine ca mama ta sa stie adevarul.Stii cum e,"nu lasa pe maine ce poti face astazi". Daca mama ta va afla acum si va vorbi cu el poate va realiza ca nu e bine ceia ce face si relatia dintre ei nu o sa se rupa.
Nu stiu, acum este decizia ta!