Daca chiar o placi arata-i asta; dovedeste cu tu o meriti si nu ala; fai niste atentii, cadouri etc.
Daa,aici nu ma bag... acceasi problema o am si eu, cat mai multe raspunsuri sa primesc si eu sfaturi
Daca s-a combinat cu altcineva, las-o balta. Daca te placea pe tine, nu ar fi fost cu alt baiat. Cauta-ti pe alta, nu are rost sa te complici.
Frate asa am patit eu in toamna, si acum imi place fata aia da iti zic din experienta mea ca nu are rost sa insisti, am insistat 2 luni dupa ce s-a combinat cu ala si tot nu am reusit. si chiar acum 2 saptamani vorbeam cu ea si mi-a zis ca il iubeste bla bla, si mi-am dat seama ca desi imi doresc foarte mult, n-o sa o fac niciodata sa se indragosteasca de mine. acum depinde de norocul fiecaruia, de fapt stii ce? mai bine mai insisti si tu ca nu se stie
Nu te-ai miscat destul de repede si n-ai ce-i face acum. Las-o cu ala si cauta-ti alta. Eventual, vei avea o a doua sansa daca se mai intampla sa fiti amandoi singuri in acelasi timp.
Ii poti da flori, declarati de dragoste, ii lasi biletele, o inviti in parc sa vorbiti, ii spui ca o placi si ca ai fi instare sa faci otul pentru ia. dar iauo usurel pentru ca daca o grabesti zice ca esti dus cu pluta, dar daca o iei usor sunt sigura ca o sa fiti n preuna...