| LaraLoca a întrebat:

Buna,am o relatie de aproape 3 ani.E o relatie la distanta si pana acum am avut destul de multa incredere in el dar ceva ma face sa fiu nesigura.Ar fi nepoliticos din partea mea sa il intreb daca sigur nu a mai avut nici o relatie sexuala/aventura cat timp a fost cu mine? Chiar daca ar fi avut probabil nu mi-ar spune dar chiar as avea nevoie sa il intreb asta pentru ca ma doare sufletul la gandu ca ar fi avut si ca m-ar fi mintit.Dau funda pentru cel mai bun sfat..Multumesc pentru timpul acordat.

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Buna,
Acum pe bune,el ar fi prost sa-ti spuna...
Cu toate ca de ar fi sau de era,era mai distant,sau poate stia sa-si joace cartiele.
Nu prea imi plac relatile de genu,e cam aiurea.
Si legat de gandurile tale, poate sa te insele si cu tine de mana.
Asa ca stai linistita, bazati-va pe incredere, iubire si respect si de ce nu, pe comunicare.
Poate faza asta cu distanta se va schimba intr-un viitor apropriat.
Evident, daca vreti cu adevarat si va implicati amandoi!

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Poti sa-l intrebi dar fi si tu mai subtila nu fi gen `te-ai culcat cu altele cand erai cu mine?` Stiu sentimentul, chiar daca iti zice sau nu adevarul, simti nevoia pentru linistea ta s-o auzi.

| iar99Teo a răspuns:

Filosofia e simpla "ochii care nu se vad se uita". La distanta lucrurile nu rezista decat foarte rar. Depinde foarte mult ce va leaga in relatia respectiva. Sa stai o zi fara persoana draga e greu insa 3 ani ar trebui sa fie o dragoste mult prea mare ca sa reziste. Poate fi un compromis legat de profesia lui de exemplu am un coleg care avea nevasta si copil si a plecat pe vas sa castige mai mult insa a revenit la familie acasa dupa primul contract. A fost o situatie temporara in cuplu. Insa e greu la distanta, nu imposibil insa greu!

| AnonimulXXLlol a răspuns:

Intreaba-l, dar nu-l intimida. Totusi, daca esti ca mine, poti avea incredere absoluta in el. Eu am avut mereu incredere in ea, si a fost sincera mereu ( tot relatie la distanta )