| Bubuletzu a întrebat:

Am o relatie de o luna si ceva, si prietenu meu imi tot spune ca nu comunic. si asa e. Nu stiu ce sa fac, imi e greu sa comunic cu el, poate din cauza ca el e mai mare decat mine cu vreo 8 ani :-s. Nu stiu ce sa fac? sad Mereu imi spune ca o sa imi dau seama mai tarziu unde duce lipsa de comunicare. Ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| TheTruthBeneathTheRose a răspuns:

Trebuie sa te obisnuiesti cu el, altfel ca crede ca nu ai sentimente pentru el, ca nu esti genul lui si alte alea... happy Comunica sincer cu el, spune-i daca este vreo problema de care nu poti trece singura, in caz ca te face sa te simti jenata sau ceva spune-i sa fie mai indulgent, atent... in asa fel incat sa te faca sa te simti mai bine.
Desigur ca fiind cu 8 ani mai mare ca tine te poti simti rusinata dar asta trece cu timpul cand va cunoasteti mai bine ( in caz ca sunteti de putin timp impreuna ).
Nu sta muta ca sa isi faca o impresie proasta despre tine sau chiar nici o impresie. Poti incepe sa fii mai alaturata de el prin a gasi un lucru in comun de care va puteti bucura impreuna.
In general totul decurge de la sine iar daca nu merge, atunci... nu merge; inseamna ca nu e tipu' potrivit.

| Bubuletzu explică (pentru TheTruthBeneathTheRose):

Acum incerc sa depasesc situatia asta si sa trec peste timpu asta de tacere... in fine sad incerc sa vb absolut orice cu el. Acu nu stiu sad mersii mult!

5 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Intereseaza-te care sunt domeniile care il preocupa pe prietenul tau.Documenteaza-te in privinta lor si initiaza tu o discutie sau cere-i lamuriri intr-o anume chestiune.El va fi bucuros sa vorbeasca despre pasiunile sale si nici nu va observa ca tu esti mai tacuta.

| Bubuletzu explică (pentru mira):

Stiu cateva sad dar nu stiu acum incerc, poate ca acu o sa incep scoala si nu o sa ne vedem prea des. o sa vb mai mult!

| Andradutsa a răspuns:

Hmmm, si eu am o relatie de 2 ani si 7 luni cu un baiat care e cu 8 ani mai mare ca mine laughing nu mi-a fost greu sa comunic cu el poate pentru ca el a stiut "sa se puna la mintea mea''...

intrebarea e alta. cati ani ai tu si cati ani are el?
poate el este prea matur pentru varsta lui sau pentru relatia voastra,.

| Bubuletzu explică (pentru Andradutsa):

16 si 24... acu nu stiu ce sa mai fac sigh incerc sa comunic cu el mai mult. chiar aseara mi-a scos ochii pentru o chestie personala care nu i-am spus-o lu una si pe urma a aflat maicasa si sorsa inaintea lui si pe urma a aflat si el.