Trebuie sa te obisnuiesti cu el, altfel ca crede ca nu ai sentimente pentru el, ca nu esti genul lui si alte alea... Comunica sincer cu el, spune-i daca este vreo problema de care nu poti trece singura, in caz ca te face sa te simti jenata sau ceva spune-i sa fie mai indulgent, atent... in asa fel incat sa te faca sa te simti mai bine.
Desigur ca fiind cu 8 ani mai mare ca tine te poti simti rusinata dar asta trece cu timpul cand va cunoasteti mai bine ( in caz ca sunteti de putin timp impreuna ).
Nu sta muta ca sa isi faca o impresie proasta despre tine sau chiar nici o impresie. Poti incepe sa fii mai alaturata de el prin a gasi un lucru in comun de care va puteti bucura impreuna.
In general totul decurge de la sine iar daca nu merge, atunci... nu merge; inseamna ca nu e tipu' potrivit.
Intereseaza-te care sunt domeniile care il preocupa pe prietenul tau.Documenteaza-te in privinta lor si initiaza tu o discutie sau cere-i lamuriri intr-o anume chestiune.El va fi bucuros sa vorbeasca despre pasiunile sale si nici nu va observa ca tu esti mai tacuta.
Hmmm, si eu am o relatie de 2 ani si 7 luni cu un baiat care e cu 8 ani mai mare ca mine nu mi-a fost greu sa comunic cu el poate pentru ca el a stiut "sa se puna la mintea mea''...
intrebarea e alta. cati ani ai tu si cati ani are el?
poate el este prea matur pentru varsta lui sau pentru relatia voastra,.
16 si 24... acu nu stiu ce sa mai fac incerc sa comunic cu el mai mult. chiar aseara mi-a scos ochii pentru o chestie personala care nu i-am spus-o lu una si pe urma a aflat maicasa si sorsa inaintea lui si pe urma a aflat si el.
Acum incerc sa depasesc situatia asta si sa trec peste timpu asta de tacere... in fine incerc sa vb absolut orice cu el. Acu nu stiu mersii mult!